• 2023-11-18

Nordicbet 50/50

Annonce

Du modtager 500.000 kr. og vil blive præsenteret for en række spørgsmål (typisk 20) at besvare. Ved hvert spørgsmål, skal du enten splitte pengene, eller gå all-in på et svar.

Nordicbet bonus
Nordicbet5050 Nordicbet

Når et spørgsmål er blevet afgjort, vil alle pengene på det vindende svar overgå til det næste spørgsmål. Dette gentages, indtil du har svaret på alle 20 spørgsmål. Er der penge tilbage efter sidste spørgsmål er afgjort, vil disse blive krediteret din konto. Skulle du være uheldig og gætte forkert på et af spørgsmålene, kan du bare starte forfra lige så mange gange du vil, så længe kampagnen kører, held og lykke.

 

Klik her for at deltage

 

Regler og vilkår

Du skal være over 18 år gammel, eller over den juridiske lavalder i din jurisdiktion (den laveste er gældende) for at deltage i denne kampagne.

Kampagnen er begrænset til én person, familie, husstand, adresse, e-mailadresse, IP adresse, telefonnummber, kontonummer (fx debit or kreditkort, Neteller etc.) og delt computer, såsom offentligt bibliotek eller arbejdsplads.

Ved at deltage i NordicBet 50/50, og acceptere regler og vilkår, samtykker du til at dit navn, det første bogstav af dit efternavn, din region og dine gevinster vises på leaderboardet.

Kunder, der er blevet informeret om, at de ikke kan deltage i NordicBet kampagner, vil ikke kunne modtage gevinster i denne kampagne.

Denne kampagne kræver tilmelding.

Den annoncerede valuta-omregningskurs fastsættes efter ledelsens skøn.Hvordan spiller jeg?

Du modtager 500.000 kr. og vil blive præsenteret for en række spørgsmål (typisk 20) at besvare. Ved hvert spørgsmål, skal du enten splitte pengene, eller gå all-in på et svar.

Når et spørgsmål er blevet afgjort, vil alle pengene på det vindende svar overgå til det næste spørgsmål.

Dette gentages, indtil du har svaret på alle 20 spørgsmål. Er der penge tilbage efter sidste spørgsmål er afgjort, vil disse blive krediteret din konto.

Hvis du ikke besvarer spørgsmålet, inden tiden udløser, vil du blive præsenteret et nyt spørgsmål i samme spillerunde. Hvis du ikke afslutter spillet med 20 spørgsmål inden 60 dage, er dit spil ugyldigt, og du mister potentielle gevinster.

Den størst mulige gevinst fra et enkelt NordicBet 50/50 spil er 500.000 kr.

Alle gevinster udbetales indenfor 72 timer efter spillets afslutning, og vil blive udbetalt i din lokale valuta. Gevinster op til 7.500 kr. udbetales øjeblikkeligt. Gevinster udbetales kontant, så når de er på din konto, kan du bruge dem, som du vil.

Alle spørgsmål i spillet afgøres i overensstemmelse med NordicBets Sportsbook-regler og regulationer, som findes her.

I tilfælde af et forkert afgjort resultat, vil NordicBet aflyse resultatet og rearrangere det korrekte resultat.

Hvis du allerede er kommet forbi spørgsmålet med det forkerte resultat, bringes du tilbage til det stadie af spillet, hvor du ville være endt, hvis spørgsmålet var blevet afgjort korrekt. Lad os eksempelvis sige, at du har 200.000 kr tilbage ved spørgsmål 5. Du splitter din pulje med 150.000 kr. på ‘Ja’ og 50.000kr på ‘Nej’, og spørgsmålet afgøres forkert som ‘Ja’. I dette scenarie, er du allerede gået videre til spørgsmål 7 med 150.000 kr. tilbage. I stedet for, vil du bringes tilbage til spørgsmål 6 med de 50.000 kr., som du oprindeligt havde placeret på det rigtige svar ved spørgsmål 5.

I en situation, hvor et spørgsmål skal annulleres (f.eks på grund af menneskelig fejl, store prisændringer etc), annullerer NordicBet dette spørgsmål, og alle spillere bliver nødt til at svare på et nyt spørgsmål for at komme videre.

NordicBet har retten til at suspendere et spørgsmål til enhver tid. Skulle dette finde sted, vil alle spillere, der har besvaret spørgsmålet, ikke være i stand til at redigere deres valg.

Hvis du af en eller anden grund vælger at lukke din konto eller selvudelukke dig under et igangværende spil, vil du ikke længere kunne vinde gevinster.-I tilfælde af uoverensstemmelser, vil NordicBets beslutning være fuldstændig og afgørende.

Kampagners formål er at forstærke din nydelse af spillene og ethvert forsøg på at misbruge denne kampagne vil ikke blive tolereret. Misbrug kan føre til tab af eventuelle gevinster, samt øjeblikkelig udelukkelse fra fremtidige kampagner.

NordicBet forbeholder sig retten til at ændre, annullere eller trække denne kampagne tilbage til enhver tid. Eventuelle ændringer af kampagnen vil blive offentliggjort i disse regler. Det er deltagernes ansvar at tjekke for ændringer og opdateringer. Alle spillere, der er blevet væsentligt berørt af ændringerne, vil blive underrettet.

Alle nye og eksisterende NordicBet kunder med en konto, der er oprettet i Danmark, kan deltage i kampagnen.

Vi ønsker, at vores spillere har det sjovt, mens de spiller. Derfor opfordrer vi til ansvarligt spil. Vores ansvarlige spilredskaber giver dig mulighed for at sætte dine egne spilbegrænsninger, budgetter og grænser. På den måde kan du spille indenfor dine grænser, mens du har det sjovt. Læs mere.

De generelle NordicBet regler og vilkår gælder.

Disse regler og vilkår blev sidst opdateret d. 02/08/2023 kl. 15:00

Spread the love
  • Recent Posts