Indbetalingsmuligheder

Annonce

Indbetalingsmuligheder

1. Neteller

2. Skrill

Når du spiller hos en online bookmaker er der tit rigtig mange forskellige muligheder for at lave en  indbetaling og udbetaling på, det har de gjort for at gøre det så let og smertefrit for dig som overhoved muligt.
Der kan også tit være restriktioner på hvilke måder det er mulig at overflytte sine penge på i de forskellige lande, derfor kan det være godt med nogle valgmuligheder.

Vi har herunder forsøgt at give dig en lille oversigt over de forskellige måder at lave indbetalinger på og hvis udbydere der kan bruges.

 
 

Neteller er ikke en online bank, men en hjemmeside med en elektronisk pengeoverførsels service, de har eksisteret siden 1999 og er i dag til stede i over 200 lande.

Det er ganske gratis at oprette en konto hos Neteller og du kan indbetale penge på din konto med enten Kredit kort eller bankoverførsel, og du kan også få udbetalt dine gevinster direkte ind på din Neteller konto fra de fleste bookmakere.

Det smarte er at du ikke behøver at have en masse transaktioner på din normale bank konto, du kan bare have dine penge stående på Netellers hjemmeside og få udbetale dine penge når du har lyst.

Det er ikke kun bookmakere du kan bruge Neteller til, du kan også overføre penge direkte til en persons kredit eller hævekort straks, eller du kan betale i online butikker direkte fra din Neteller konto.

Affiliate inactive.


Modsat bankerne får du ingen renter af at have dine penge stående på Netellers hjemmeside, men hvis du operetter en plus konto hos den kan du få tilsendt et Mastercard, og hæve dine penge fra din konto direkte i en hæve automat, hvilket er ret smart.

Sikkerheden hos Neteller er helt i top, de har været på markedet rigtig længe og lever op til de højeste standarter der findes indenfor pengeoverførelser.

Der er selvfølgelig visse gebyrer forbundet med at lave overførsler, hvilket er hvad de lever af, men gebyrerne er ikke ret høje og visse transaktioner er også helt gratis, men alt det kan du læse mere om på deres hjemmeside. 

Vi har brugt dem i en årrække nu, og er kun rigtig positive stemt over deres services.

Skrill er stort set det samme som Neteller, det er en online bankbog som du kan sætte penge ind på, overføre penge med og betale for ting på nettet med. Skrill har været på banen siden 2001, de er at finde i over 200 lande og har omkring 500 medarbejdere fordelt på 30 nationaliteter.

Skrill er ejet af det samme selvskab som Neteller, nemlig firmaet PaySafe Group Plc. Og de bliver reguleret af de finansielle myndigheder indenfor elektronisk betaling, så de har sikkerheden helt i top.

Hos Skrill er det også muligt at få et Master Card tilknyttet til din konto så du kan hæve dine penge direkte i din egen hæveautomat.

Deres supportdel er der heller ikke noget at komme efter, de har åbent 24/7 enten på telefon eller via mail, og du kan kontakte dem på 12 forskellige sprog.

Og ligesom Neteller har de også et VIP program, hvor du kan få flere fordele jo mere du bruger det, bla. Får du mindre gebyr på visse ting osv. Så hvis du overvejer at åbne en online bank konto på 2 minutter og helt gratis kan Skrill helt klart anbefales.