Cashpoint

Annonce

Cashpoint - bookmaker anmeldelse

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Cashpoint er en østrigsk bookmaker med base på Malta. De har været på markedet siden 1996. Virksomheden driver ud over en omfattende internetplatform internationalt flere end 5.000 butikker i form af betting-bureauer, shop in shop-, kiosk- og gastronomisystemer med selvbetjeningsterminaler. Således er CASHPOINT ikke blot markedsførende i Tyskland og Østrig, men også aktiv i Danmark.
Cashpoint

Tilbagebetalingsprocent

93,7%

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Malta

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer, SOFORT by klarna, Paypal, Giropay og Paysafecard.

Spiludbud

Cashpoint tilbyder rigtig gode odds på de største fodboldligaer, med en lækker hjemmeside der viser odds på afsluttede kampe og servicerer danske kunder med dansk support. Du kan dog maksimalt sætte 9.999 kr på et spil, da de vil undgå niche betting, så hold dig indenfor de grænser.

Deres udvalg af sportsgrene er meget bredt og oftest helt ned til de mindste divisioner, også i de skandinaviske lande. Du finder altid nogle interessante odds selv ned i de små ligaer, deres odds markeder inkluderer oftest Halveg med flest mål, Første hold til at score, Halveg/Fuldtid og både 1X2 samt O/U for hver halveg.

Cashpoint velkomstbonus

Bonussen er en 100%freebet for nye kunder op til DKK 500kr

1) Opret dig som ny kunde og verificer din konto før du placerer et væddemål.

2) Placer et væddemål mellem 100kr – 500kr til minimum odds 1.80

3) Få dit freebet, svarende til dit væddemåls indsats (op til 500kr)

Regler og vilkår.

Odds

Cashpoints odds varierer mellem 90-97% afhængigt af turneringens størrelse. De har klart de største odds på de store fodboldligaer, mens oddsne på de amerikanske sportsgrene faktisk ikke er specielt interessante (fx 91% på NHL playoffs). Men deres odds er acceptable og til tider over markeds niveau.

Live betting

Cashpoint har et rigtig godt udvalg når det gælder live betting. Du kan finde alle de populære kampe live med onkring 20-30 betting muligheder på hver, og du kan dog også finde kampe fra en lang række mindre turneringer. Odds er som regel omkring 91%, så acceptable.

Hjemmeside

Selvom Cashpoint er ny på det danske marked, er det en meget erfaren bookmaker med over 13 års erfaring på internettet. Hjemmesiden er hurtig og professionel i alle aspekter. Og som den eneste bookmaker på markedet, viser Cashpoint dig oddsne fra afsluttede kampe, hvis du f.eks vælger Superligaen vil du se de senest afsluttede kamp med odds, og selvfølgelig de kommende kampe med aktive odds.

Ind- og udbetalinger

Du kan betale med alle de mest gængse debit- og kreditkort, inklusiv VISA, Mastercard og Diners Club. Du kan også bruge Skrill, Neteller og bankoverførsler. Indbetalinger lander straks på din konto, mens udbetaling som regel bliver overført indenfor 24 timer.

Support

Support delen fungerer kun via e-mail på [email protected] (eller direkte på cashpoint.dk). Dette er den eneste mulige form for kontakt, men meget enkelt og effektivt. Deres medarbejdere er meget professionelle, selvom det dog kan tage lidt til før du får svar tilbage til at starte med.

Konklusion

Support delen fungerer kun via e-mail på [email protected] (eller direkte på cashpoint.dk). Dette er den eneste mulige form for kontakt, men meget enkelt og effektivt. Deres medarbejdere er meget professionelle, selvom det dog kan tage lidt til før du får svar tilbage til at starte med.