Tv guide – Golf

Annonce

Tv guide - Golf

Med denne tv guide viser onlinebookmakers.net i samarbejde med sporten.dk, på hvilke tv kanaler du kan se følgende golf turneringer, god fornøjelse.

Golfs historie er dybtgående og spænder over flere århundreder. Dens præcise oprindelse er uklar, men det moderne spil, som vi kender i dag, udviklede sig i Skotland i det 15. århundrede. Det var ikke det første spil, der involverede at slå en bold med en klub mod et mål, men det var skotterne, der introducerede det grundlæggende koncept og regler, der ligner det, vi ser i dag.

I 1457 blev golf faktisk forbudt af Kong James II af Skotland, fordi det distraherede unge mænd fra militær træning. Dette forbud blev senere ophævet, og golf voksede i popularitet blandt den skotske adel.

Den første kendte golfbane er St Andrews, etableret i 1552. Det var også i Skotland, at de første golfklubber blev dannet, og de første regler blev kodificeret.

I det 19. århundrede begyndte golf at sprede sig uden for Skotland til resten af Storbritannien og derefter til det britiske imperium og USA. Den første permanent golfklub uden for Storbritannien blev grundlagt i Bangalore, Indien, i 1820. Den første i USA var Saint Andrew’s Golf Club i Yonkers, New York, grundlagt i 1888.

Den industrielle revolution gjorde golf tilgængelig for middelklassen, da jernbaner gjorde det lettere at rejse til golfbaner, og masseproduktion gjorde golfudstyr mere overkommeligt.

De første store turneringer blev etableret i denne periode: The Open Championship blev spillet for første gang i 1860, og U.S. Open blev etableret i 1895. Augusta National Golf Club, hjemstedet for The Masters, blev grundlagt i 1933.

I det 20. og 21. århundrede voksede golfs popularitet eksponentielt, hjulpet af tv-dækning og karismatiske spillere som Arnold Palmer, Jack Nicklaus, Tiger Woods og Annika Sörenstam, der gjorde sporten populær blandt et globalt publikum.

I dag er golf en stor international sport, spillet professionelt og rekreativt i næsten alle lande i verden. Det er en sport, der er kendt for sin tradition for etikette, spillets skønhed og den unikke udfordring, hver bane præsenterer.