Guide

Annonce

Sådan spiller du

Det er meget nemt at oprette en spillekonto hos en bookmaker online, vi har her på siden prøvet at forklare de enkelte trin så udførligt som muligt, skulle du have andre spørgsmål vi ikke har fået dækket er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvordan spiller jeg hos en bookmaker?

At spille hos en bookmaker er enkelt, sikkert og let. Du spiller via Internet, og de har altid åben. Du kan altså spille døgnet rundt, og du kan spille op til mellem 5-10 minutter inden kampstart. Du kan spille på en lang række begivenheder bl.a. fodbold, ishockey, bandy, tennis, skisport, golf, atletik og Formel 1.

Åbne en konto

For at spille hos en bookmaker skal du åbne en konto for at registrer dig hos dem. På din spillekonto bogføres samtlige transaktioner på samma måde som på en almindelig bankkonto. Du har fuldstændig kontrol på dine spil. At åbne en konto er gratis, og du kan lukke din konto, når du vil.

Indbetaling af penge

Når du har åbnet en spillekonto, hos din valgte bookmaker, skal du indsætte et beløb på din spillekonto, som du vil spille for. Dette gør du ved enten at betale med dit Kredit kort som f.eks. Visa – Mastercard osv. Eller du kan vælge at overfører penge fra din Bank konto. Ud over disse to metoder findes der også et vælg af andre, alle info omkring betaling metoder, kan du finde hos den pågældende bookmaker.

Vælg dine væddemål

At spille hos en bookmaker er meget enkelt. Du logger dig ind til din personlig spillekonto med hjælp af dit brugernavn og dit kodeord, som du valgte ved registreringen. Når du har logget dig ind på din konto, kan du satse på de spil som bookmakeren tilbyder odds på. Du vælger enkelt, hvilke kampe du vil tippe på ved at klikke på oddsen. Du laver din kupon ved at klikke på de kampe, du vil spille på. Du kan kombinere forskellige kampe på din kupon. Når du har valgt kampene, vælger du beløbet, som du ønsker at satse og bekræfter spillet hos dem.

Udbetalling af gevinster

Gevinster sættes direkte ind på din spille konto kort efter de kampe eller den begivenhed du har spillet på er slut. Du kan når som helst få udbetalt gevinster fra din spillekonto til en valgfri dansk bankkonto. Du har for det meste pengene på din konto inden for 2-5 bankdage afhængig af hvilken bank du har. Alle gevinster fra bookmakerne er skattefrie.

Bedre odds

Hos de forskellige bookmakere får du markedets bedste odds. Da de kun tilbyder spil via Internettet, holder de administrationsudgifterne nede, og derfor kan de tilbyde bedre odds end de traditionelle bookmakerfirmaer. Hos bookmakerne kan du også spille på singler. Det vil sige at det er nok at tippe en kamp rigtig for at få gevinst, hvilket giver dig som spiller større gevinstchance. Bookmakerne tilbyder faste odds, hvilket indebærer at du som spiller altid ved, hvilket odds du får på dine spil.Og i og med, at der er så mange bookmakere på nettet, kan man tit finde rigtig gode odds på en kamp, pga. konkurrencen mellem dem.

Sikkerhed

At spille hos en bookmaker er næsten 100% sikkert, idet de anvender den seneste teknik for at opretholde et højt sikkerhedsniveau for alle spillere. Alle transaktioner mellem spiller og bookmakere sker krypteret.Og de har alle stor erfaring med transaktioner online.Det eneste du skal sørge for, er at opbevare dit kodeord et sikkert sted, så andre ikke kan logge ind på din spille konto.