Fodbold betting

Annonce

Fodbold betting

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i verden, derfor vil det altid være en af de sportsgrene, specielt i Danmark, der spilles mest på. Der findes et stort udvalg af udbydere, således du har rig mulighed for, at satse på de mål, de hold, de spillere, du bedst kan lide. Hos online bookmakers har vi samlet det hele for dig, således du nemmere kan spille på de gode odds.

Der findes mange typer fodbold betting, her er blot et par af dine muligheder:

1X2: Den bedst kendte og mest populære form for betting. Det er nemt, at forstå og for at få gevinst, skal du forudse en kamps resultat.

Dobbelt chance: Her spiller du på 2 resultater ved samme kamp, på den måde er dine vinderchancer fordoblet, men ofte til lavere odds.

Halvleg/Fuldtid: Her spiller du på et resultat ved halvlegen og et andet ved kampens slutning.

Antal mål: Her er skal du gætte hvor mange mål, der scores. Det kan være hele kampen, af det ene hold osv.

Kampbegivenheder: Der kan ske meget under en kamp, alt sammen noget du kan spille på. Det kan være røde kort, hvem der score det første mål, antal hjørnespark osv. Her findes et utal af muligheder.

Sikker og succesfuld fodbold betting med onlinebookmakers

Oven nævnte er bare nogle få af muligheder du har, når du skal spille på fodbold. Du kan næsten altid finde præcis den type betting, du leder efter. Vi vil altid forsøge, at hjælpe dig med de forskellige former for fodbold betting, således du får den største gevinst. Besøg evt. de bookmakingfirmaer, vi har listet på vores side og se de mange muligheder du har. Når du vælger bruge en af de sider du finder her, så er du sikker på, at vi har gennemgået alle bookmakerne grundigt, således du kan satse sikkert og med gevinst for øje.

*Indeholder Reklamelinks. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Kun for nye spillere bosat i Danmark l 18 + l Regler og vilkår gælder l Spil Ansvarligt l Selvudlukkelse via ROFUS.nu l Kontakt Spillemyndighedernes hjælpelinje på StopSpillet.dk

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Bonuspenge skal omsættes 8 gange til odds 1.80 eller derover | Minimum indbetaling 50 kr | Maks 500 kr i bonus | Regler og vilkår gælder