Livebetting

Live betting er for dig, der vil sætte aktion på dine odds

Med live betting er det muligt for dig, at oddse under en kamp. Vi har samlet de bedste bookmakere der tilbyder live odds til dig der vil gøre dine spil ekstra spændende. Live betting kan være og er ofte en social form for betting, da man ofte sidder flere sammen og ser en kamp eller overværer en begivenhed. Her kan det være ekstra sjovt at satse sammen eller imod sine venner, hvor spændingen derved øges.

Der kan være stor forskel på hvad de forskellige bookmakere tilbyder, når det kommer til live odds. Nogle betting-firmaer har specialiseret sig i mange forskellige slags live spil, hvor andre fokusere på færre med bedre odds. Det er derfor op til dig, hvilket form for betting der passer dig bedst. Hos os får du et godt overblik over de firmaer, der tilbyder liveodds.

Live odds – en anden form for odds

Når du vil spille live kan du hurtigt ændre dine odds alt efter spillets gang. Måske bliver en nøglespiller skadet eller udvist? Måske ser tennisspilleren træt ud eller måske ser du noget andet der gør, at du tror spillet går i en anden retning end først antaget. Denne form for spil kræver ikke den samme baggrundsviden som traditionel odds, men kræver i stedet er du er ser kampen eller at du løbende holder øje med spillets gang og statistikken. Det giver derfor nogle andre muligheder for gevinst, når du vælger at oddse live.

Hos Onlinebookmakers.net er vi eksperter i live spil. Vi giver dig det bedste overblik over odds, live bookmakere, fiduser og nyheder. Vi sætter en ære i, at give dig de bedste informationer og den bedste service. Med os er du godt klædt på til, at vinde på gode odds.

Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.