Bet25

Annonce

Bet25

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Bet25 er en ny dansk bookmaker der er blevet stiftet i Marts 2014 af Holger Kristensen som også var med til at stifte bet24, de har en dansk spillelicens og deres største kunde gruppe bliver det danske marked til at starte med. De har indgået et samarbejde med TDC som nu ejer størstedelen af firmaet med 51% procent, hvilket kan gå hen og vise sig at være en god investering, både hvad angår kunde gruppe og markedsføring.
bet25

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

95%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

DK

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Maestro, Bank transfer

Spiludbud

bet25 henvender de sig primært til den danske mål gruppe og det vil derfor også være det danske marked de vil koncentrerer sig om mest, og du kan finde spiludbud helt ned i de små ligaer, men de har selvfølgeligt også et rigtig godt spiludbud af de udenlandske sports kampe.

Odds

Deres odds ligger på den rigtig gode side, du kan finde odds som er over resten af markedet på forskellige kampe, så her er de med helt i top.

De har et tilbud der hedder 25% oven i hvilket går ud på at de ligger 25% oven i oddset, som f.eks hvis Man U giver 1.60% hos de andre bookmakere, giver den 2.00 hos bet25, det er dog ikke for stor gamblerne, da de ligger et loft på 250kr som maks kan spilles på denne kamp, hvis man vælger dette høje odds.

Live betting

Bet25 livebetting sektion er ikke noget at råbe hurra for lige pt. Der er dog fine spil muligheder på hver kamp, men hjemmeside designet er svært at finde ud af og ikke ligefrem bruger venligt, så det skal de lige have kigget lidt på.

Hjemmeside

Deres hjemmesiden er meget simpel og er på ingen måder imponerende som de fleste andre bookmakere. Men den er meget brugervenlig og overskueligt og det er rigtig let at finde de odds man søger. Så man kan ikke rigtig sætte en finger på anvendeligheden.

Ind- og udbetalinger

Man kan på nuværende tidspunkt desværre kun indbetale med Dankort, Visa og MasterCard, og ikke de gængse Neteller, Skrill osv. Som de mere seriøre spillere bruger. Men der er de muligheder du skal bruge og det er også meget godt.

Support

Bet25 har en rigtig god kundeservice med alt fra live chat, email og tlf, deres åbningstider er mandag og fredag 10.00 – 20.00 og ugens resterende 5 dage fra 10.00 – 22.00, email [email protected] hvor de garanterer svar indenfor 24timer, og ikke mindst telefon (30358725).

Konklusion

Bet25 er en ny dansk bookmaker som er blevet started af Holger Kristensen som også var med til at starte bet 24, hvilket navnet også antyder, der er ikke blevet brugt meget opfindsomhed der. Deres hjemmeside er ikke den flotteste og kunne godt bruge en lille makeover, men brugervenligheden fejler ikke noget. De har rigtig gode odds og spiludbud helt ned til de små ligaer i dansk forbold, samt et godt internationalt udbud ved siden af. De er blevet partnere med TDC og vi er sikre på at sammen skal de nok kunne give lidt konkurrence til resten af bookmaker markedet, og de er helt sikkert et besøg værd.