• 2024-01-22

Betsson 500

Annonce
Betsson har lavet en ny konkurrence, hvor du kvit og frit kan vinde 500.000kr, de giver dig 20 spørgsmål som du skal gætte rigtig, og klarer du den er pengene dine.
Kan du beholde den 1/2 million
#Betsson #Betsson500
Betsson 500 er en spændende kampagne, hvor deltagerne starter med 500.000 kr. og skal besvare 20 spørgsmål. Ved korrekte svar kan man beholde pengene, som indsættes kontant på Betsson-kontoen uden gennemspilskrav. Det er gratis at deltage for Betsson-kontoindehavere i godkendte lande. Spillet kræver strategisk fordeling af penge på svarmulighederne, og svare man forkert kan man starte forfra hvis kampagnen stadig er aktiv. Gevinster op til 7.500 kr. modtages øjeblikkeligt, mens større gevinster udbetales indenfor 72 timer.

Gå til betsson 500

Hvordan fungerer Betsson 500?

  1. Log ind på din Betsson konto for at deltage i spillet.
  2. Når spillet starter, modtager du 500.000 kr. og præsenteres for det første spørgsmål, som du skal besvare. Du kan enten vælge at splitte dine penge, eller gå all-in på ét svar. Herefter låser du dit svar. Når spørgsmålets svar er afgjort, vil alle penge, der er sat på det vindende svar, gå videre til det næste spørgsmål.
  3. Hvis der er penge tilbage, efter alle 20 spørgsmål er blevet besvaret, får du lov til at beholde dem, og de vil blive sat ind som kontanter på din Betsson konto. Kan du beholde alle 500.000 kr.?
  4. Så snart du har afsluttet et Betsson 500 spil, kan du starte det næste og prøve at vinde endnu flere præmier.

Hvem kan deltage?

Enhver, der har en Betsson konto i et godkendt land (se regler og vilkår), som kan modtage kampagner og bonusser. Tilmelding til Betsson 500 kræves.

Hvordan deltager jeg?

Du kan deltage i Betsson 500 spillet så snart du har tilmeldt dig. Det er gratis at deltage.

Hvordan vinder jeg?

Du modtager de penge som du har tilbage, efter sidste spørgsmål er besvaret, indenfor 72 timer. Præmier op til 7.500 kr., modtager du øjeblikkeligt. Gevinster udbetales kontant uden gennemspilskrav.

Hvor mange spørgsmål skal jeg besvare?

Antallet af spørgsmål, der skal besvares, vises, når spillet starter. Typisk vil det være 20 spørgsmål.

Skal jeg besvare et spørgsmål ad gangen?

Ja. Når du har besvaret spørgsmålet, og dette er afgjort, vil du kunne besvare det næste spørgsmål.

Hvordan fungerer præmiepuljen?

Du starter spillet med en præmiepulje på 500.000 kr., og det er derefter din opgave at svare rigtigt på spørgsmålene, så du kan beholde så mange penge som muligt af den oprindelige præmiepulje.

Hvordan fungerer det med at splitte penge?

Du bestemmer selv, hvordan du vil splitte pengene. Du kan sætte alle pengene på et svar, også kendt som all-in. Eller du kan sætte penge på begge svar, så du er sikret penge til næste spørgsmål.

Hvad sker der, hvis jeg går all-in på et spørgsmål?

Hvis du går all-in, og du har valgt det rigtige svar, vil alle pengene fortsætte til næste spørgsmål. Hvis du er all-in på det forkerte svar, mister du alle pengene, og er ude af spillet.

Hvad sker der, hvis jeg ikke svarer på et spørgsmål i tide?

Hvis du ikke besvarer spørgsmålet, inden tiden udløber, vil du blive præsenteret for et nyt spørgsmål i samme spillerunde. Hvis du ikke afslutter spillet inden 60 dage, er dit spil ugyldigt, og du mister potentielle gevinster.

Hvor mange gange kan jeg spille Betsson 500?

Hvis kampagnen er i gang, kan du spille spillet lige så mange gange, som du vil. Så snart et spil er færdigt, kan du begynde et nyt spil. Vi forbeholder os retten til at ændre, annullere eller afslutte denne kampagne tilbage til enhver tid.

Hvad er den mindste og største gevinst?

Der er ingen minimum gevinst. Du vil modtage alle pengene, der er tilbage i din pulje, ligegyldigt størrelsen. Det højeste, man kan vinde i en spillerunde, er 500.000 kr.

Hvordan afgøres resultater?

Resultater afgøres i overensstemmelse med vores generelle sportsbook-regler.

Hvor kan jeg se mine tidligere svar?

Tidligere svar kan findes under “Historik” på Betsson 500 siden.
Spread the love
  • Recent Posts