Mr play

Annonce

Mr.play - bookmaker anmeldelse

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Mr.play opereres af Marketplay Ltd en virksomhed som er omfattet af lovgivningen i Malta.

Firmaet bag mr.play har eksisteret siden 2017, og de proklamerer sig på fair gaming, deres motto er “Vi vinder, når du vinder”. Mr.play har et rigtig stort udvalg af sports markeder, der er over 20 forskellige sportsgrene at spille på, samt over 100+ væddemålstyper på hver kamp.

mr.play bookmaker

Tilbagebetalingsprocent

94%

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Malta

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Mastercard, Visa, Dankort, Skrill, Neteller, Trustly, paysafecard, Paypal, Skrill 1-tap.

Spiludbud

Mr.play’s spil udvalg er rigtig stort, du kan spille på alt fra fodbold, hestevæddeløb, basketball, amerikansk fodbold, cricket, rugby, motorsport, tennis, golf, MMA og meget mere.

De fokuserer ikke på en bestemt region, men sørger for at udbyde events fra hele verden. Folk med interesse for fodbold kan f.eks spille på ligaer i England, Tyskland, Spanien Italien, USA, Japan, Sydamerika, Mexico, Danmark og mange flere. Og mr.play dækker ikke kun de bedste rækker, men alle de professionelle ligaer, så der er masser af spil muligheder at komme efter.

Odds

Mr.play har en tilbagebetaling s procent på ca. 94%, hvilket ikke er den højeste på markedet, men det er godkendt.

De er tit rigtig hurtigt ude med deres odds, så hvis man holder øje med de kampe man gerne vil spille på tidligt, kan man få nogle gode odds fra en start af, hvis de nu skulle gå hen og blive nedjusteret senere hen.

Bonus

Hvis du er en ny kunde tilbyder Mr.play dig lige nu et 100% bonus på op til 1000kr. Det eneste du skal gøre for at modtage dette tilbud er:

Vilkår og betingelser gælder. 18+. Min. indskud: 100 kr. Tilbuddet gælder kun for dit 1. indskud.

Bonussen, der kræver indskud: både bonus + indskud skal omsættes 10x.

For eksempel: Indbetal 100 kr og få 100 kr i bonus, mindste samlede indsats er 2000 kr for at få udbetalt gevinster.

Single væddemål, som placeres på odds på mindre end 2.00, vil ikke tælle med til omsætningskravet medmindre, at andet er specificeret. Med multispil eller systemspil skal alle valg spilles minimum til odds 1.40, så væddemålet tæller med i gennemspilskravet medmindre, at andet udtrykkeligt er angivet.

Bonus er kun tilgængelig på udvalgte spil. Nye indbetalende spillere, Indsatskrav gælder.

Se alle vilkår her.

Live betting

De har også en rigtig fin live betting sektion der giver dig mulighed for at spille på lige netop din sportsbegivenhed imens den spilles live, og giver dig mulighed for at reagere hurtigt, hvis du ser noget interessant.

Ud over det har de også en Play Bot, som giver dig bettingtips om forskellige sportsgrene, og navnlig imens du spiller, det er et meget kraftfuldt værktøj som analyserer statistikker, skader osv. Og derved kan hjælpe dig med at spotte gode betting muligheder.

Hjemmeside

Hjemmesiden er meget enkelt bygget op og rigtig nem at navigere. Den er i en flot blå farve, som giver et lyst og roligt udseende.

Menuen ude til venstre er lige til at gå til og man kan vælge alle de forskellige ligaer samt sportsgrene man gerne vil se på en gang.

Så alt i alt en god og simpel hjemmeside, som leverer det den skal og ikke mere.

Mobil

Hvis du skulle få lyst til at bruge mr.play på mobilen, så går du bare ind på deres hjemmeside via browseren på din tablet eller mobil.

Deres side virker både med Android og IOS, og du behøver ikke at hente nogen app før du kan spille, alle deres spil er fuldt ud kompitable med at blive spillet direkte på moblien.

Ind- og udbetalinger

Mr.play har sørget for at gøre deres bookmaker ser å sikker som mulig med 128-bit kryptering som er på niveau med bankernes for at deres spillere skal kunne føre sig trygge.

Du kan indbetale med rigtig mange former for betalingsmetoder såsom, bankkort, e-wallets, forudbetalte kort, bankoverførsler og meget mere. Metoderne er alle nemme, og overførslerne sker som regel med det samme afhængig af hvilken metode du har valgt.

Der er en minimumsgrænse for udebetalig på 10€ og de fleste spillere vil have en månedlig grænse på 7000€. Men denne grænse er højere for deres VIP spillere.

Support

Hos mr.play tror de på ”C.A.R.E”, som står for Customers are really everything (Kunder er virkeligt alt). Det betyder at de står klar med kunde support alle dage fra kl. 08.00 til kl. 00.00 CET på enten live chat eller mail.

Konklusion

Mr.play er dedikeret til fair spil og er derfor stolte af at have licenser fra nogle af de strengeste gambling regulatorer i verden, så du kan være sikker på at der ikke er noget snyd involveret når du spiller.

De har et kæmpe spiludvalg og hvis du vil have en pause fra sports betting, har de også en kæmpe Casino sektion, med alle de nyeste spil.

Deres odds er måske ikke de højeste på markedet med 94% tilbagebetaling, men til gengæld ligger de deres odds hurtigt op, så man kan være heldig at lave et godt bet lige fra en start.

Vores vurdering

Brugernes vurdering

Startbonus