Spread betting

Annonce

Spread betting

Spreadbetting er et betting system som er noget anderledes end de traditionelle betting systemer, som de fleste bruger. Den store forskel mellem de traditionelle betting systemer og spread betting er, at ved normal betting tipper man enten rigtigt eller forkert, hvorimod man ved spread betting tipper enten meget rigtigt eller meget forkert.

Spread betting er blevet meget populær over de seneste par år, og det er ikke kun inden for betting men i høj grad også indenfor finansverdnen, da man vinde meget høje summer hvis man gør det rigtig, men det kan også koste en dyrt, så det er en højrisiko betting stil.

Danske Spil har også for nyligt adopteret spread betting, som dermed nu er tilgængeligt for danske spillere.

Som sagt er det et meget attraktivt betting system, for den som tør at tage risikoen, idet man kan vinde store for summer, hvis man mener at bookmakerens spreading linie (odds) er forkert. Dog skal man være opmærksom på at man selvfølgelig også kan tabe store beløb, hvis ens bets ikke holder stik.

Derfor er netop dette system ikke ideelt for folk med dårlige nerver. Ved spread betting er det nemlig idéen, at man skal tippe på en begivenhed, om det så er en fodboldkamp eller et Politisk valg der rammer over eller under bookmakerens spread – også kaldet “go high” eller “go low”.

Hvis man har tippet på at et resultat rammer over bookmakerens spread og dette sker, så har man ramt sit bet og vundet. Men i modsætning til et normalt over/under odds, hvor du så vil få fast betaling – får du her betaling efter hvor MEGET resultatet går over spread linien, så du håber selvfølgeligt at du rammer så meget over som muligt.

Men hvis det, som man havde tippet på ville gå over bookmakerens spread, rent faktisk går under i stedet, så har man tippet forkert og tabt, hvilket betyder man skal betale bookmakeren tilbage, afhængigt af afstanden mellem bookmakerens spread og underplaceringen.

Hvis det spread, som man har tippet over eller under på, ender med at ramme præcist på linien, så bliver bettet Anulleret.

Her er et eksempel inden for sportsafdelingen. Forestil dig, at en bookmaker f.eks. siger, at der vil blive scoret 45 mål i en håndboldkamp mellem Esbjerg og København Håndbold, men du tror, at der vil blive scoret langt over, så spiller du 100,- kr. pr. spread point. Her kan du selvfølgelig sætte en begrænsning på og det er så dit maksimum indskud. Men hvis du f.eks er villig til maksimalt at risikere 700 kr, så spiller du altså 100 kr. pr. point, med et max på 700 kr.

Ender kampen med 50 mål, er du 5 point over spreadet, og det vil give dig 500 kr. + dit indskud retur, altså i alt 1.200 kr. (Gevinst på 500 kr.)

Ender kampen med 54 mål, er du 9 point over spreadet, men vil altså kun få payout på de 7 point pga. dit 700 kr. max, altså i alt 1.400 kr. (Gevinst på 700 kr.)

Ender kampen derimod med 42 mål, så er du 3 point under spreaded, og så taber du 300 kr ud af de 700 kr. som du har satset.

Ender kampen med 5 mål, så er du 40 point under spreaded, men taber altså kun de 700 kr. som var dit max.

Det sjove ved spread betting er, at man kan få fuld valuta for sine gode bets, og at man har spænding hele kampen, selv når du har ramt dit standart bet, da man jo heletiden vil håbe på et bedre resultat.

*Indeholder Reklamelinks. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Kun for nye spillere bosat i Danmark l 18 + l Regler og vilkår gælder l Spil Ansvarligt l Selvudlukkelse via ROFUS.nu l Kontakt Spillemyndighedernes hjælpelinje på StopSpillet.dk

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Bonuspenge skal omsættes 8 gange til odds 1.80 eller derover | Minimum indbetaling 50 kr | Maks 500 kr i bonus | Regler og vilkår gælder