Spillebørser

En Spillebørs er en markedsplads, hvor du vædder imod andre spillere i stedet for en traditionel bookmaker som sætter oddsne. Det foregår i princippet som på en rigtig aktiebørs, hvor folk køber og udbyder priser på deres aktier. På en betting exchange er aktierne blot skiftet ud med odds på alverdens sportsbegivenheder.

Nogle af fordelene er at du hos en spillebørs kan få meget højere odds end du normalt ville kunne få hos en bookmaker, og spil udbudne er også næsten endeløse, da det ikke er bookmakeren som sådan der sætter markedet, men derimod efterspørgslen, så hvis du vil prøve noget nyt er en spillebørs et god sted at oddse.

*Indeholder Reklamelinks. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Vi anbefaler disse bookmakers

*Indeholder Reklamelinks. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

 Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

spillemyndigheden_lille_logo.png  StopSpillet  rofus

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Comeon

Comeon er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.

Socialt

Facebook Onlinebookmakers.net - Twitter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks samt odds- og spilforslag.

Data powered by oddspedia logo-oddspedia-light.svg