Annonce
kampagner

Superliga freebet

Superligaen er tilbage, få et freebet til SuperLigaen hver uge! hos LeoVegas igennem deres Bet Builder LeoVegas tilbyder et Superliga-freebet hver uge til brug på Bet Builder. For at modtage et 100 kr. freebet, skal…

Læs mere »
Sports nyheder

Superliga freebet

Superligaen er tilbage, få et freebet til SuperLigaen hver uge! hos LeoVegas igennem deres Bet Builder LeoVegas tilbyder et Superliga-freebet hver uge til brug på Bet Builder. For at modtage et 100 kr. freebet, skal…

Læs mere »
Sports nyheder

Sidste nye forum indlæg

Bookmaker bonus

Betinia

Betinia

Comeon

Comeon!

Cashpoint

Cashpoint

LeoVegas

LeoVegas

mrgreen

Mr Green

NordicBet

NordicBet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu

Hvorfor finde din bookmaker på onlinebookmakers.net?

Hos onlinebookmakers.net har vi samlet det, som vi mener er markedets bedste bookmakere. Som forbruger kan det være svært at vurdere, hvor det er sikkert at spille, hvor du får den bedste bookmaker bonus og hvor du får du højeste odds, så dit afkast fra dine væddemål er maksimalt. Derfor har vi samlet en liste over de steder, hvor du som bruger får mest værdi for dine penge.

Ud fra listen med bookmakere kan du se en ”Læs mere” tekst, som du kan trykke på for at nærlæse om de enkelte spilleudbydere. Vi vurderer alle udbyderne på baggrund af vigtigere parametre som styrken på deres odds og spilbonus samt muligheden for ind- og udbetalinger og ikke mindst virksomhedens evne til at yde support.

De forskellige online bookmakers modtager herpå en samlet vurdering, som er vores konklusion på den totale oplevelse, du som kunde kan forvente det enkelte sted. Det er den konklusion, du ser i form af stjerneanmeldelser her på forsiden.

Ønsker du at læse mere om vores enkelte vurderinger, så klik venligst ind på den respektive bookmaker og læs en kort introduktion til spillestedet, se fordele og specifikationer og læs om stedets tilbud til dig som kunde.

Få den bedste bookmaker bonus!

Har du besluttet dig for at afprøve en specifik spilleudbyder? Hvorfor så ikke gøre det med en stor bookmaker bonus, du kan spille for med det samme!

Når du opretter din konto hos den enkelte spilleudbyder, bliver du ofte tilbudt attraktive bonusser og tilbud, som du aldrig ville møde, hvis du brugte en fysisk bookmaker til et indgå dit væddemål. Der er typisk tale om flotte bonusordninger, hvor du får fordoblet dit indskud med helt op til 1000 kroner – helt uden at skulle foretage dig noget!

Det betyder, du har en ekstra sum penge frit tilgængelig, som du kan bruge på lige præcis den type væddemål, der passer dig.

Bemærk desuden at mange bookmakere er gode til at give deres kunder særtilbud, når der f.eks. afholdes slutrunder i fodbold eller håndbold, når der er store begivenheder i europæisk og international sport som f.eks. Champions League, mesterskabskampe og MMA– eller sågar i forbindelse med store begivenheder som præsidentvalg, nytårstaler etc.

Under den enkelte bookmaker kan du læse, om din bookmaker bonus er match, gratis eller freebet.

  • Match består i alt sin enkelthed i, at spilleudbyderen matcher det indbetalte beløb – typisk op til en sum af 1000 kroner. Indbetaler du 1000 kroner på din nyåbnede konto, har du derfor 2000 kroner til rådighed, som du kan spille med.
  • Gratis er et udtryk for, at bookmakeren giver en fastdefineret, gratis bonus ved tilmelding. Det kan være alt fra 100, 200 eller måske 500 kroner. Det varierer fra sted til sted.
  • Freebet reglerne består ofte i, at hvis man ikke vinder på sit væddemål, får man indsatsen tilbage på sin konto. Bemærk dog, det er forskelligt fra sted til sted, hvordan en freebet bonus kan være struktureret. Nogle steder skal man spille for et bestemt minimumsbeløb for at aktivere sit freebet, mens der andre steder ikke eksisterer krav og regler til anvendelsen af freebet bonussen.

 Husk at overveje, hvad der passer bedst til dine behov, når du opretter en konto. Jo bedre du udnytter dine muligheder, jo flere penge har du at spille risikofrit for, eftersom det er en bonus.

Find den spiludbyder, der passer dine behov

Inden du åbner en konto, bør du afveje dit valg i forhold til, hvordan du vurderer dine behov og interesser. Du kan naturligvis vælge at indsætte et mindre beløb, og dermed se et sted an, når du åbner din konto, men det kan gå ud over dine muligheder for at få en høj spilbonus.

Undersøg derfor gerne om bookmakeren tilbyder de rette spiludbud og attraktive odds inden for de discipliner, du har tænkt dig at spille på. Du skal særligt se på stedets odds og tilbagebetalingsprocent. Bookmakerens odds bør være attraktive, så du får så mange penge som muligt, når du vinder på dine væddemål.

For at undersøge om du får de bedst tænkelige odds inden for fodbold, håndbold, basketball, MMA, tennis etc. kan du sammenligne kampe og handicap hos de enkelte udbydere. Har du tendens til f.eks. at afgive odds i en bestemt liga, så undersøg denne nøje.

Tænk i Komfort og bekvemmelighed

I dag er de fleste bookmakere tilgængelige online. Årsagen er naturligvis, det er mere bekvemmeligt og tilgængeligt, da alternativet er at snøre sine sko og begive sig afsted til en fysisk bookmaker.

Når du vælger et online spillested, kan du dog stadig overveje, hvor bekvemmeligt det er. Hvordan er ind- og udbetalingssystemet? Skal du bruge NemID hver gang, du logger på? Er siden struktureret, så du let finder dine væddemål og kan følge dem?

Husk desuden at undersøge, om spiludbyderen har en app til din smartphone. Dette gør det let at logge ind og afgive et væddemål, lige præcis når du har behov for det.

Ny inden for odds og online bookmaking?

Er du helt ny inden for odds, væddemål og spil? Bare rolig, vi har gjort det hele nemt for dig. Foruden sammenligninger af de bedste online spillesteder og oversigter over den bookmaker bonus tilbyder vi en læsevenlig guide, hvori du finder gode vejledninger. Disse beskriver alt fra, hvordan du kommer i gang til spilsystemer og gode råd til ansvarligt spil.

Find den perfekte bookmaker her på siden og få din bonus allerede i dag!

Vi ønsker dig god fornøjelse og de bedste spiloplevelser.