Team Onlinebookmakers.net

Annonce

Team Onlinebookmakers.net

Det sponsoreret indefodboldhold, Onlinebookmakers.net startede tilbage i 2012 som et hyggehold der var tilknyttet studiemiljøet på UC Syd.

Siden har holdet været under kraftigt udvikling, og sidste år sluttede holdet som nr. 16 i Danmark, og var endda med i spillet om et wildcard til DM i indefodbold i Grenå.

Ved at optjene point igennem Grand Prix Master serien (se mere på indefodbold.dk), kan man kvalificere sig til DM, hvis man er blandt de ni bedste hold. Det tiende hold findes blandt runner ups.

Holdet er udelukkende bestående af specialister, som hver har deres klare kompetencer i enten det offensive eller defensive. Til den kommende sæson, har vi således hentet spillere, der tidligere har vist meget store resultater på andre hold, og alle på holdet på nær en enkelt har været til DM tidligere. Samtidig har de langt de fleste på holdet en tilknytning til Esbjerg eller det vestjyske.

Vi har vil til denne sæson har en klar målsætning om, at vi vil til DM og ikke bare være med, men også gøre os gældende. Der kan selvfølgelig altid komme skader mv. men som udgangspunkt her inden sæsonstarten, er det målet.

Holdet består af følgende:
Niklas Henriksen (Århus Fremad)
Søren Smedegaard (Århus Fremad)
Theis Nielsen (Sædding Guldager IF)
Kennie Chopart (Fjolnir, Island)
Mats Andersen (Dalum IF)
Michael Rødgaard (Esbjerg IF 92)
Martin Frandsen (Middelfart BK)
Lars Hansen (Sædding Guldager IF)

Kun for nye spillere bosat i Danmark l 18 + l Regler og vilkår gælder l Spil Ansvarligt l Selvudlukkelse via ROFUS.nu l Kontakt Spillemyndighedernes hjælpelinje på StopSpillet.dk

Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.

F.eks. Lan en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalingerne foretages gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.