Poker

Der er rigtig mange poker rum på nettet og ikke alle er lige gode, vi har her lavet nogle review på de sider vi synes er rigtig gode, og de har allesammen en dansk spille licens, så gevinsterne er skattefrie. 

Det er ikke helt lige meget hvor man spiller poker på nettet, både i forhold til hvor man finder de bedste pokerspillere samt de dårligste pokerspillere. Der kan være kæmpe stor forskel på om du spiller hos det ene eller det andet pokersite.

Et godt råd for at finde frem til de online pokerrum, der har den værste modstand (fleste nybegyndere), er at gå efter de pokerrum der ikke kun byder på online poker. Det vil sige at bookmakere som eksempelvis Bet365, Betsafe og Unibet etc. som hovedsagelig byder på sportsbetting og online casino, er nogle rigtig gode valg. Da det er på disse poker sider at man finder flest "fisk" (nemmere modstandere).

*Indeholder Reklamelinks. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Læs mere

Vi anbefaler disse bookmakers

*Indeholder Reklamelinks. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

 Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

spillemyndigheden_lille_logo.png  StopSpillet  rofus

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Comeon

Comeon er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.

Socialt

Facebook Onlinebookmakers.net - Twitter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks samt odds- og spilforslag.

Data powered by oddspedia logo-oddspedia-light.svg