888.dk

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

888 er en rigtig stor bookmaker, som har været på markedet siden 1997. De har millioner af kunder verden over, og enten om det er Casino, Poker ellers oddset du spiller, bestæber 888 sig på at blive din fortrukne bookmaker.

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

95%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Gibraltar

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer m.fl.

Spiludbud

888 har et rigtig stort spiludbud, du kan spille på alt fra de små til de helt store ligaer, især indenfor fodbold gør de meget ud af at have så mange klubber repræsenteret som muligt og med rigtig gode odds muligheder på hver kamp.

Live betting

Du kan selvfølgelig også spille på Live betting hos 888, og de har alt fra Volleyball, Fodbold til Ishockey med mange spilmuligheder på hver kamp, oddsene er gode og det virker rigtig godt, de mangler dog lige live streamings delen på kampene, som mange af de andre bookmakere tilbyder.

Bonus tilbud

Kun for nye brugere · Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode · Et kvalificerende bet er en ”real money” - indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked · Bets placeret med en Ekstra Bet-kupon eller en boost-kupon er ikke gældende · Maksimum refundering ligger på 500 kr. · For eksempel, hvis du satser 300 kr. og taber, vil du får 300 kr. tilbage i Ekstra Bet· Ekstra Bet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 60 dage · Ekstra-indsatser er ikke inkluderet i returneringer · Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle vilkår gælder.

Hjemmeside

888.dk har en rigtig flot hjemmeside, den er meget overskuelig og lige til at gå til. De har hurtige links i venstre side af skærmen som virker rigtig godt og du kan finde lige det du leder efter med bare et par enkelte klik og uden at skulle til at søge efter det. Så alt i alt en rigtig god og brugervenlig hjemmeside med et flot design, det virker bare.

Ind- og udbetalinger

Hos 888 kan du lave indbetaling på over 8 forskellige måder, alt fra Kredit kort (Visa, Master etc.) Neteller, Paypal, Bank overførsel, Skrill og meget mere, de mest gængse måder er helt gebyr frie.

Ved udbetalinger er de også rigtig hurtige, og du har penge dagen efter for det meste. Og en bankoverførsel tager som regel 1-3 dage.

Så der er bestemt intet at klage over her, da de fleste andre bookmakere opkræver et gebyr ved indbetalinger.

Support

Supporten hos 888 er rigtig god, de er tilgængelige telefonisk mandag-fredag 10-22 og lørdag og søndag 10-18 og selvfølgelig også på dansk, tlf nummer: 80251022

Og du kan selvgølgelig også komme i kontakt med dem uden for disse tider på entet live chat eller email, hvor de er rigtig hurtige til at vende tilbage til dig, Email: [email protected]

Konklusion

888 er lige kommet tilbage på det danske marked og tilbyder derfor en masse gode specielle bonusser og tilbud. Deres spil udbud er helt i top og hvad entet du spiller Poker eller odds er der altid noget at spille på. De er en meget stor og etableret bookmaker, med rigtig mange års erfaring, så du kan være sikker på at alt er 100% sikkert ved denne bookmaker. Deres hjemmeside er rigtig flot og nem at finde ud af, så hvis du gerne vil prøve en ny bookmaker, kan 888.dk helt klart anbefales.

Vi anbefaler disse bookmakers

*Indeholder Reklamelinks. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

 Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk.

spillemyndigheden_lille_logo.png  StopSpillet  rofus

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Comeon

Comeon er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.

Socialt

Facebook Onlinebookmakers.net - Twitter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks samt odds- og spilforslag.

Data powered by oddspedia logo-oddspedia-light.svg