Oddsforum

Oddsforum

Oddsforum.dk er en hjemmeside hvor du kan finde analyser fra en lang række eksperter indenfor mange sportsgrene.

De har også mange brugere af hjemmesiden, som ligger deres analyser op af ugens forskellige kampe og du kan følge deres statistikker og se hvor gode de er til at komme frem til det rigtige resultat.

Hvis du også går rundt med en rigtig god evne til at komme med gode analyser og spilforslag, kan du melde dig ind på siden og komme med dine spilforslag, og oddsforum udlover så 7.500kr i præmier hver måned, som bliver fordelt over de 10 bedste oddsere.

Så hvis du mangler lidt inspirations til hvilket odds du skal spille på næste gang eller bare mangler nogle gode spil fif, så er oddsforum en god hjemmeside at kigge på. Klik her.

  1. Åbn en konto hos Marathonbet.dk
  2. Indbetal mindst 100kr., og brug kampagnekoden WELCOME500
  3. Du vil modtage 100% af værdien af din indbetaling på op til maksimum 500 kr. Som en Velkomstbonus, der vil blive krediteret din Bonussaldo med det samme.
  4. For at frigive din Velkomstbonus, så skal du spille din kvalificerende indbetaling plus bonusbeløbet igennem FEM gange til minimum odds 1.50 på udvalgte markeder (Livescore sectionen) Regler og vilkår gælder.

For eksempel:

  • Hvis du indbetaler 100 kr., så får du en Velkomst bonus på 100 kr. Du skal gennemspille 1000 kr. (200 kr. X 5) på væddemål med odds på minimum 1.50 på alle markeder i Livecore, for at du kan frigive din Velkomstbonus.