Oddsekspert

En oddsekspert er en person der har studeret, læst og regnet på hold, spillere og kampes udfald. I realiteten betyder det, at de har læst statistikkerne og har kender holdene i en bestemt liga indgående, således de bedst kan forudsige resultaterne i en kamp. Det er altså en person, der arbejder professionelt med odds. Ofte er en odds ekspert ansat hos en bookmaker, til at give dig gode forudsigelser, som du kan bruge til din egen forudsigelse. Det er jo en umulighed for de fleste almindelige spillere, at kunne sætte sig ind i alle statistikker, skader osv. ved enhver kamp.

Leder du efter en oddsekspert?

Hos Onlinebookmakers har vi samlet de bedste af slagsen, det betyder for dig, at du hurtigt kan danne dig et overblik over deres tips. Find den odds ekspert du tror mest på og lad ham/hende guide dig til gode odds. Det er aldrig en god idé, kun at gå efter en odds eksperts mening. Det er vigtigt, at du også har gjort dig dine egne overvejelser, da en ekspert sagtens kan tage fejl. Det er derfor altid en risiko for fejlanalyse hos enhver oddsekspert. Brug det som inspiration, men vi anbefaler at du tager udgangspunkt i dit eget system.

Oddseksperter hos onlinebookmakers

Når du skal lede efter din favorit ekspert, er der et par ting, du kan tage udgangspunkt i. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at de faktisk vinder ret ofte. Gå derfor igennem deres vinderhistorie og se efter om de vinder mere end de taber. Derudover kan du med fordel gå efter de tips, du får fra eksperterne på de største bookmakere. Eksperterne bliver selvfølgelig betalt af siderne, men dette har ofte ingen betydning for deres forudsigelser. Vi har samlet de bedste og mest troværdige odds eksperter her på siden, således du kan finde dine yndlingseksperter.

 

Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.