Handicap spil

Når du spiller på handicap odds hos bookmakeren, betyder det simpelthen bare at det ene af holdene har en ulempe eller en fordel, og det afspejles i oddsene som bookmakeren sætter på kampen.

Det kan være en stor fordel nogle gange hvis du synes at oddsne på en bestemt kamp er for små, da det ene hold er stor favoritter, så kan du vælge at spille den kamp med handicap og på den måde få et meget bedre odds.

Her er et eksempel på et handicap spil.

Inden kampen startes kan det ene hold have en føring på 1-0, 2-0, 3-0 etc. men altså kun fiktivt i betting øjemed.

Det kunne foreksempel være Wigan imod Liverpool

Wigan – Liverpool / Normal oddsne ville måske se sådanne ud

3,50    –   1,40

Vi synes så at oddsne på Liverpool er for små og vælger så at spille kampen med handicap, så Wigan fører kampen med 1 mål inden kampen overhoved fløjtes igang.

Wigan – Liverpool (1-0) / Handicap odds med en 1 måls føring fra start

2,05   -    2,05

Hvis vi så vælger vi at spille på 2-tallet til odds 2,05 det vil sige at Liverpool skal vinde med minimum 2 overskydende mål, for at dit handicap odds holder. Skulle det ske, at Liverpool kun vinder med 0-1, så ender oddsen med et kryds, altså uafgjort. Det skyldes, at Wigan var foran fra start, handicap odds, men Liverpool formåede ikke at lave 2 overskydende mål.

Man kan selvfølelig lave 3 forskellige spil med handicap odds hos bookmakerene 1 X 2, man kan jo f.eks også sige at man tror at Liverpool vinder med præcis 1 overskydende mål til handicap 1-0 igen, men vælger jo så bare X’et istedet, og det er her at man kan få rigtig gode odds hvis man rammer rigtigt.

Til at starte med var det ikke alle bookmakere der tilbød kampe med handicap odds, da folk kunne vinde for meget hvis de ramte rigtigt, men pga. Den store konkurrence på markedet har næsten alle bookmakere det på programmet idag.

Flere bookmakere med handicap spil

Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.