LeoVegas

LeoVegas er den nyeste bookmaker på det danske spil marked, firmaet blev etableret i 2012, og har en filosofi om at blive den bedste spil udbyder på det mobile marked , hvor de også har vundet rigtig mange priser allerede.

De har haft rigtig stor succes på det danske marked med deres Casino del og har derfor valgt at udbyde sports booking på højde med de andre bookmakere også.

Få 1000 kr gratis

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

95%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Malta

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer m.fl.

Spiludbud

LeoVegas udbyder hver dag omkring 90.000 sportsspil, så udbuddet fejler bestemt ikke noget, du kan finde alle de kampe og sports grene som du kan hos de største bookmakere på det allerede etablerede markedet.

Odds

Oddsene ligger  i den høje ende af skalaen sammen med Unibet, og du kan tit finde mange bedre markeder at spille på, på den enkelte kamp, end du kan hos nogle af de andre.

De er ofte rigtige hurtig ude med deres odds, og regulerer dem kun sjældent, hvilket viser at de har nogle rigtig dygtige odds sættere.

Live betting

Deres Livebetting afdeling er også rigtig god, hvor du kan spille på Fodbold, Tennis og Ishockey, med en lækker grafik med statistikker og visualisering, så her mangler ikke noget.

Hjemmeside

Hjemmesiden er let og overskuelig og du kan finde alt du leder efter rigtig hurtigt, enten via menuen for oven eller det store søgefelt.

Ind- og udbetalinger

Du kan simpelthen lave ind og udbetalinger på alle de tænkelige måder du kan komme i tanke om, om det så er kreditkort, bonkoverførsel, Neteller eller Skrill og der er ingen gebyrer.

Den gemmer også dine kort detaljer for dig, så du ikke skal taste dem ind hver gang, en dejlig lille feature. Og udbetalingerne foregår også rigtig hurtigt.

Support

Supporten hos LeoVegas er rigtig god, de er tilgængelige 24 timer alle ugens dage, og selvfølgelig også på dansk mellem (08:00 – 01:00) CET.

Og hvis du ikke kan finde dit svar i faq afsnittet kan du også komme i direkte kontakt med dem enten i live chatten, hvilket fungere rigtig godt, ellers kan du altid ringe til dem på deres gratis telefon +45 80830170, eller deres e-mail: [email protected]

Konklusion

LeoVegas kan varmt anbefales og er kommet for at blive, de har et rigtig stort sportspils udvalg, oddsene er gode og deres indbetalinger er gebyrfrie, så hvis du leder efter en ny bookmaker til at spille hos, kan LeoVegas være et rigtig godt valg.

Brugernes vurdering

Reviewed by den

Vores vurdering

Giv os din vurdering




Startbonus

1000 kr. gratis

Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.