bwin

Bwin er det førende sportsspil mærke indenfor GVC holding som er en førende e-gaming operatør indenfor sport, Casino, Poker & Bingo. De har hovedsæde på Isle of Man med over 100 medarbejdere som til dagligt tilbyder over 30.000 sports spil inden for 90 sportsgrene.

Få 1000 kr gratis

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

94%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Isle of Man

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer m.fl.

Spiludbud

Bwin tilbyder til dagligt et hav af spiludbud, du kan spille på alle ligaer indenfor de forskellige sportsgrene. Og ikke nok med at de tilbyder de gængse sportsudbud, hos bwin kan du spille på alt lige fra fodbold til skak eller Politik det er kun din fantasi der sætter grænserne.

 

Odds

Deres odds er rigtig gode og ligger i toppen sammen med de andre gode bookmakere på markedet. De ligger især vægt på at have de bedste odds på de største ligaer som Premier League, champions League etc. Hvor du kan finde en tilbage betalings procent på helt op til 97,5% nogen gange.

Live betting

Bwin’s livebetting sektion er rigtig flot og lige til at gå til, spiludvalget er rigtig stort og du kan spille døgnet rundt. Og som nogen af de første har de fået lavet en Multiview funktion hvor du kan følge med i to kampe på samme tid i et flot layout på samme side. Og de har også en Cashout funktion hvis det nu skulle blive for nervepirrende og man ikke er helt sikker på sit bet.

De mangler dog animation funktionen som nogle af de andre bookmakere har, hvor man kan følge kamp begivenhederne live selvom man ikke kan se kampen hvilket jeg synes er en rigtig god feature, men mon ikke de også for implementeret det i fremtiden.

 

Specielle bonus tilbud

Enkeltspil Booster - Spil modigt og få et 250 DKK FreeBet hver mandag

Alle ved at de modige har heldet med sig og bwin beløber dit mod ved at styrke din gevinst, hver gang du satser på 4.00 eller højere - hver mandag! 

Så let er det: 

  1. Sæt et enkeltspil på fodbold med odds 4.00 eller højere med en min. indsats på 50 DKK*
  2. Hvis du vinder, matcher vi din indsats med et FreeBet på op til 250 DKK

Kun tilgængeligt på fodbold - inden kampen og live! I tilfælde af flere kvalificerende spil, tæller kun det første kvalificerende spil sat i denne kampagne! 

Hvad venter du på? Spil modigt og giv din gevinst et boost!

555 Live

Få et 50 DKK FreeBet - hver dag! 

Sæt 5 live-enkeltspil på tennis (min. indsats 50 DKK, min. lige odds) og få et 50 DKK FreeBet.

SÅDAN FUNGERER DET:

  1. Sæt 5 live-enkeltspil på tennis med en minimumindsats på 50 DKK og med minimumodds 2.00.
  2. Alle spil skal sættes og afgøres den samme dag.
  3. Dit FreeBet vil være tilgængeligt inden for 24 timer.
  4. Hent dit FreeBet og brug det inden for 24 timer!

US sports Acca forsikring 

Sæt et Acca på NHL, NFL eller NBA med 5 valg og hvis et af valgene skuffer, får du din indsats tilbage i form af et FreeBet (op til 250 DKK).

Hver spiller, hver begivenhed, hver kamp!

Hovedpunkter:

• Kun money line og handicap spil på NHL, NFL og NBA

• Minimumindsatsen er  25 DKK

• Hver valg skal starte og afgøres den samme dag og med odds 1.2 eller højere

Hjemmeside

Hjemmesiden er super flot og det er rigtig nemt at finde det man leder efter. Selv navigationen af hjemmesiden kan indstilles manuelt til at passe til ens behov, så der er virkelig ikke noget at komme efter her, en rigtig god og funktionel hjemmeside.

Ind- og udbetalinger

Du kan lave ind og udbetalinger på alle de gængse måder og det foregår rigtig hurtigt og problem frit. Og der er ingen gebyrer, så det fungere bare som det skal.

Første gang man skal lave en udbetaling skal man dog lige uploade ID samt et konto udtog med adresse, som bevis på at man er den man siger man er.

 

Support

Supporten hos bwin er rigtig god, de er tilgængelige Mandag – Søndag imellem 12:00 – 20:00, og selvfølgelig også på dansk.

Du kan vælge at sende dem en besked via kontakt formular, Live chat eller direkte på et gratis telefon nummer 0080043561505

Konklusion

Hvis man leder efter en god alsidig bookmaker som har det hele, så er bwin et rigtig godt valg, ind og udbetalingerne er gratis, oddsne er gode, spiludvalget er stort og hjemmesiden er rigtig flot og funktionel, og lige nu tilbyder de en rigtig god bonus på 1000kr til deres nye kunder, så her går du ikke forkert.

Brugernes vurdering

Reviewed by den

Vores vurdering

Giv os din vurdering
Startbonus

1000 kr. gratis

Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.