Betfair

Hvis du går og tænker over at begynde at vædde og spille på væddemål over nettet via de såkaldte online bookmakere, kan det bestemt anbefales at du opretter en konto på hjemmesiden Betfair. Betfair er nemlig verdens største spillebørs, og dette betyder naturligvis at de gør et eller andet rigtigt. Betfair er en unik spillebørs i den forstand at du gennem deres tjenester ikke spiller mod en traditionel bookmaker som man oftest ser det på mange andre online spillebørser. I stedet spiller du mod andre spillere. Dette foregår gennem henholdsvis køb og salg af forskellige spil og kampe spillerne imellem, og dette betyder du ikke at du ikke skal bekymre dig om limits som på mange andre online spillebørser. Desuden gør den unikke spillestil at du hos Betfair generelt set tit har forholdsvis høje odds.

Få 2000 kr gratis

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

97%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Malta

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

1.5%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer m.fl.

Spiludbud

Da Betfair er en spillebørst og ikke en decideret bookmaker som hele tiden skal sætte de korrekte odds, kan de koncentrere sig og spiludbuddet i stedet og det kan ses, her er markeder for næsten alt, du kan spille på alt fra dart til ishockey, fodbold til undervands rugby og vintersport til tennis.

De dækker også en bred vifte af ligaer inden for hver sportsgren, så du vil næsten altid kunne finde lige den sportsbegivenhed du søger efter, så længe en sportsgren har interesse har betfair den på deres spille program.

De tilbyder også en lang række special bet typer på hver sportsbegivenhed, så som Halvleg/Fuld, handikap, målscorer, antal hjørnespark, røde/gule kort og meget mere. I de lavere ligaer så som 2. Og 3. Division er det dog kun de gængse 1X2 muligheder man gerne har.

Odds

Her udskiller betfair sig da de er en spillebørs og ikke en decideret bookmaker. Så når du spiller mod andre spillere i stedet for imod bookmakeren kommer tilbagebetalings procenten op på omkring de 97% når kommissionen er regnet fra.

Som nævnt tidligere er kommissionen gerne 5% af nettogevinsten, men oddsene er stadig en del højere end gennemsnittet og hvis du er dygtig kan du endda få oddsene endnu højere ved at sælge dem og se om nogle køber dem, så der er god mulighed for at lave nogle gode forretninger her.

Live betting

Da Betfair ikke rigtigt kan klassificeres som værende en reel online bookmaker men i stedet en online spillebørs, betyder det at de ikke selv er ansvarlige for at sætte de rigtige odds. Dette betyder at al mandskab og arbejdskraft bruges på ting såsom administration og implementering af nye sportsgrene, kampe og ligaer. Derfor kan du spille på næsten lige det du har lyst til inden for sport, og dette gør Betfair til en af de online spillesteder med størst udbud inden for spillekategorier. Derudover har du på spillebørsens hjemmeside gode muligheder for livebetting, altså at spille på kampe der allerede er i gang. I traditionelle sportsvæddemål er det ikke længere muligt at spille om penge når den pågældende kamp starter. Med livebetting er dette dog muligt, og hos Betfair holdes mange af kampene åbne helt indtil den sidste del af kampen. Du har mulighed for livebetting på rigtig mange forskellige sportsgrene, ligaer og kampe, og det er næsten kun specialsportsgrene og –spil hvor du ikke har muligheden for at spille på kampen mens den er i gang.

Hvad er en Betfair bonus?

Ud over de høje odds er Betfair kendt for at tage rigtig godt imod nye spillere. Dette betyder helt konkret at du hos spillebørsen kan få en Betfair bonus når du opretter dig. Det eneste du skal gøre for at gøre krav på tilbuddet er at skrive en Betfair bonuskode i det tilegnede felt når du opretter dig som bruger på spillebørsens hjemmeside. Herefter vil du få en såkaldt Betfair velkomstbonus, hvilket betyder du kan få 350 kroner tilbage på dit første spil hvis du taber. Den kode du skal benytte dig af når du opretter dig for at tilgå Betfairs velkomstbonus er ”FEO218”. Det skal dog nævnes at du skal vædde mindst 350 kroner på dit første spil for at gøre brug af din Betfair bonus. Du bør desuden være opmærksom på at du for at få din bonus skal sørge for at det første spil du spiller på bliver afgjort inden for syv dage efter du har sat væddemålet. Hvis ikke dette kriterie opfyldes har du ingen mulighed for at gøre brug af din Betfair velkomstbonus.

Hjemmeside

Deres hjemmeside fungere rigtig godt, den er nem at navigere og finde rundt på. Konkurrenterne har dog fået lavet opgraderinger som betfair stadig mangler, da den godt kan virke lidt langsom til tider.

Men alt virker efter hensigten, og de har tilmed en video sektion hvor en lang række begivenheder kan streames live.

Ind- og udbetalinger

De har alle de gængse indbetalings muligheder såsom kreditkort, bankoverførsel, Neteller og Moneybookers. Ved inbetaling af bank og Moneybookers er overførslen gratis, men hvis du bruger Neteller eller kreditkort trækkes 1,5%, og man skal bemærke at dette beløb bliver fratrukket det indsatte, så sætter du 300kr ind modtager du kun 295,5kr på din konto.

Ved udbetaling er kreditkort, Neteller og Moneybookers gratis, hvorimod en bankoverførsel koster 100kr.

Support

Betfair’s support afdeling virker efter hensigten, men vil du kontakte dem på dansk skal det være i tidsrummet mellem 10:00 – 18:30, ud over det tidsrum skal det foregå på engelsk.

De har ikke fået oprettet live chat endnu, som mange af deres konkurrenter, så hvis du skal i kontakt med dem skal det være via telefon eller e-mail, hvilken også virker rigtig godt.

Konklusion

Betfair er helt klart en spillebørs man skal have i sin portefølje, de har rigtig gode odds og et kæmpe spiludvalg. Hjemmesiden trænger til en lille opdatering ligesom deres konkurrenter har gjort, men den virker fint og efter hensigten. Supporten er på dansk, og her er alt i alt en rigtig god spiller t have med.

Brugernes vurdering

Reviewed by onlinebookmakers den
Reviewed by den

Vores vurdering

Giv os din vurdering
Startbonus

2000 kr. gratis

Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.