888

888 er en rigtig stor bookmaker, som har været på markedet siden 1997. De har millioner af kunder verden over, og enten om det er Casino, Poker ellers oddset du spiller, bestæber 888 sig på at blive din fortrukne bookmaker.

Få 1000 kr gratis

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

95%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Gibraltar

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer m.fl.

Spiludbud

888 har et rigtig stort spiludbud, du kan spille på alt fra de små til de helt store ligaer, især indenfor fodbold gør de meget ud af at have så mange klubber repræsenteret som muligt og med rigtig gode odds muligheder på hver kamp.

Odds

De ligger også i den gode ende med deres odds, hvor de ligger på omkring 95% i tilbagebetaling på de store Europæiske ligaer og sammenlignet med mange andre bookmakere ligger de lidt højere end gennemsnittet.

De er ofte rigtige hurtig ude med deres odds, og regulerer dem kun sjældent, hvilket viser at de har nogle rigtig dygtige odds sættere.

Live betting

Du kan selvfølgelig også spille på Live betting hos 888, og de har alt fra Volleyball, Fodbold til Ishockey med mange spilmuligheder på hver kamp, oddsene er gode og det virker rigtig godt, de mangler dog lige live streamings delen på kampene, som mange af de andre bookmakere tilbyder.

Specielle bonus tilbud

Modsatte score

Få refusion hvis dit resultat går den modsatte vej

Vi kender det allesammen, den sikre sejr der går den anden vej. 888sport gør noget ved sagen! Sommetider kan selv det mest oplagte vædemål gå i vasken. Hvem har ikke forudset en sikker 3-0 sejr mod det hold som ikke har vundet i 66kampe. Alligevel sker det utænkelige og det bliver 0-3 istedet.

Det er her 888sport kommer ind i billedet, vi giver dig nemlig en free bet refusion op til 250kr, lige så snart dit resultat går præcis den modsatte vej.

Her er hvad du skal gøre:

 1. Spil på det endelige resultat – på min 50 kr på hvilken som helst kamp i Champions league, Premier League eller La Liga.
 2. Herefter vil vi refundere dit tabte vædemål op til 250 kr, hvis du rammer det modsatte resultat.

Så frygt ej, 888sport er der for dig!

Supercombi 10

Nyd vores Supercombi10-tilbud hos 888sport.dk

Dette fantastiske tilbud, baner vej for en utrolig gevinstpulje, hvis du skulle ende med at ramme 10 ud af 10 rigtige. Vind helt op til 20.000 kr. i bonus på Premier League og 15.000 kr. i bonus på La Liga. Spil på 10 ugentlige kampe med 1/X/2 og som fuldstidskriterie, og få muligheden for at nå en gevinst-højde, som du ikke er vant til. Tilbudet er gældende for alle medlemmer hos 888.dk. Det eneste du skal gøre er følgende:

 1. Vælg 10 ugentlige kampe fra enten Premier League eller La Liga. Tilbuddet er kun gyldigt, hvis det er 10 kampe fra samme liga og hvis det er før-kamp-væddemål.
 2. Herefter har du hele 3 muligheder for, at få noget ud dit væddemål:
  • Hvis du gætter 10 ud af 10 rigtige, vinder du den helt store præmie
  • 9 ud af 10 rigtige, får du refunderet dit væddemål med det dobbelt i rigtige penge.
  • 8 ud af 10 rigtige, får du refunderet dit væddemål med rigtige penge.

Spændingen er på sit højest, når du har foretaget dette væddemål – alle dine valgte kampe bliver værd at følge! Vi ønsker dig held og lykke!

Mål amok

Er dit væddemål blevet skudt ned efter en målfest? Få refunderet dit tabte væddemål

Du behøver næsten ikke endnu en grund til at elske en målfest, men her er den: Vi giver dig en FREE BET refusion hver gang du taber på første/sidste/når som helst målscore i kampe, hvor 5 mål eller flere er blevet scoret.

Det er meget simpelt – alt hvad du behøver at gør er:

 1. Placer et væddemål på min. 50 kr., på hvem som scorer først/sidst eller når som helst i kampe spillet i følgende ligaer: Champions League, Premier League og La Liga.
 2. Hvis 5 mål eller flere bliver scoret og du taber, så refunderer vi dit tabte væddemål op til 250 kr. Så læn dig tilbage og nyd at målene flyver ind, for hvis du skulle tabe, så har vi dig dækket!

Spil Nu

Hjemmeside

888.dk har en rigtig flot hjemmeside, den er meget overskuelig og lige til at gå til. De har hurtige links i venstre side af skærmen som virker rigtig godt og du kan finde lige det du leder efter med bare et par enkelte klik og uden at skulle til at søge efter det. Så alt i alt en rigtig god og brugervenlig hjemmeside med et flot design, det virker bare.

Ind- og udbetalinger

Hos 888 kan du lave indbetaling på over 8 forskellige måder, alt fra Kredit kort (Visa, Master etc.) Neteller, Paypal, Bank overførsel, Skrill og meget mere, de mest gængse måder er helt gebyr frie.

Ved udbetalinger er de også rigtig hurtige, og du har penge dagen efter for det meste. Og en bankoverførsel tager som regel 1-3 dage.

Så der er bestemt intet at klage over her, da de fleste andre bookmakere opkræver et gebyr ved indbetalinger.

Support

Supporten hos 888 er rigtig god, de er tilgængelige telefonisk mandag-fredag 10-22 og lørdag og søndag 10-18 og selvfølgelig også på dansk, tlf nummer: 80251022

Og du kan selvgølgelig også komme i kontakt med dem uden for disse tider på entet live chat eller email, hvor de er rigtig hurtige til at vende tilbage til dig, Email: [email protected]

Konklusion

888 er lige kommet tilbage på det danske marked og tilbyder derfor en masse gode specielle bonusser og tilbud. Deres spil udbud er helt i top og hvad entet du spiller Poker eller odds er der altid noget at spille på. De er en meget stor og etableret bookmaker, med rigtig mange års erfaring, så du kan være sikker på at alt er 100% sikkert ved denne bookmaker. Deres hjemmeside er rigtig flot og nem at finde ud af, så hvis du gerne vil prøve en ny bookmaker, kan 888.dk helt klart anbefales.

Brugernes vurdering

Reviewed by den

Vores vurdering

Giv os din vurdering
Startbonus

1000 kr. gratis

Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.