Scandicbookmakers

Scandic Bookmakers blev startet tilbage i 1997 af danske iværksættere, og da de har et stort stiludvalg af Nordiske kampe har en de stor og loyal skare af danske kunder. De blev opkøbt af giganten Sportingbet.com i 2011, som har valgt at beholde Scandicbookmakers som de er, i modsætning til Danbook der også blev  opkøbt i 2011 og lukket ned. Spiludbudet er blevet udvidet, og er nu stort set identisk med Sportingbet.dk. Deres extraordinære fokus på dansk/nordisk sport er dog stadig unikt for Scandic Bookmakers. Nye kunder modtager op til 750 kr i bonus – 100% af det indbetalte beløb.

Få 750 kr gratis

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

92%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Malta

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer m.fl.

Spiludbud

Scandic bookmakers er for dig der elsker at spille på dansk og nordisk sport, selvom der også er mulighed for at spille på meget andet. Scandic bookmakers blev startet af danske iværksættere i 1997 og har med deres store spiludvalg på nordisk fodbold skaffet sig en betragtelig skare af loyale danske kunder. Scandic bookmakers blev opkøbt af spilgiganten sportingbet.com i 2011 og den forbindelse blev spiludvalget udvidet betragteligt til at inkludere alt det du også kan finde på sportingbet. De har imidlertid beholdt deres ekstraordinære fokus på dansk og nordisk sport, som gør spilleoplevelsen på netop det hos Scandic bookmakers til en unik oplevelse.
Lige nu modtager nye kunder en bonus hos Scandic bookmakers på 100% af det indbetalte beløb op til 750 kr.

Odds

Da Scandic bookmakers er ejet af Sportingbet har de same på alt. Tilbagebetalingsprocenten ligger omkring 92% og man kan indbetale med alle gængse kreditkort, bankoverførsel, Netteller, Skrill og flere. Udbetalinger foregår gebyrfrit en gang om måneden og koster 30 kr. hvis man ønsker flere udbetalinger herudover. Oddsene er forholdsvis påpasselige og de er sjældent de første med odds, især ikke på amerikanske sportsgrene. Til gengæld har de tit markedsførende odds som får lov at stå rigtig længe.  
Som noget forholdsvist nyt kan Scandic bookmakers nu også bryste sig af at have et stort udvalg af live betting muligheder, så der hver dag er noget at spille på med gode og varierende odds.

Live betting

Sportingbet tilbyder et af de mest omfattende live betting produkter på markedet, og det kan Scandic Bookmakers nu også bryste sig med, de har et kæmpe udvalg hver dag, så der er heletiden noget at spille på med gode og varierende odds.

Hjemmeside

Scandic bookmakers bonus har mange ting at byde på. Skal man imidlertid komme med et kritikpunkt, så må det være deres hjemmeside. Der er som sådan ikke noget galt med den og den er meget brugervenlig og overskuelig og du finder nemt de odds du leder efter. Men i forhold til mage andre bookmakere, så virker deres hjemmeside en smule simpel og på ingen måde imponerende

Ind- og udbetalinger

Man kan indbetale med alle de gængse kreditkort, bankoverførsel, samt Neteller og Skrill etc. Man kan foretage en enkelt gebyrfri udbetaling om ugen. Udover det koster det 30 kr pr udbetaling derudover.

Support

Deres kundeservice er til gengæld rigtig god og Scandic Bookmakers bonus kan kontaktes via både livechat, e-mail og på telefon 80826012. Her kan du få hjælp til både ind- og udbetalinger samt odds og generelle spørgsmål. Åbningstiden for kundeservice er hele ugen fra kl. 10 – 18.30.

Konklusion

Scandic bookmakers bonus er en rigtig erfaren bookmaker, især på det danske og nordiske marked, hvor de har nogle ekstraordinære kompetencer qua deres historie og oprindelse her. De har dog også et stort udvalg af andre spil og markeder efter de er blevet en del af sprotingbet.com. Deres service er rigtig god og deres odds ligger også tit over middel i forhold til andre bookmakere. De kører ikke med så mange bonuskoder og lignende, som man ser andre steder, men deres velkomstbonus på 100% af den første indbetaling gør op for det. Det eneste kritikpunkt kan være deres hjemmeside, som ikke er næs så imponerede som man måske er vant til. Til gengæld er den pålidelig og brugervenlig, noget som mange sikkert vil sætte pris på. Alt i alt er Scandic bookmakers bonus en rigtig god bookmaker.

Brugernes vurdering

Reviewed by onlinebookmakers den
Reviewed by den

Vores vurdering

Giv os din vurdering
Startbonus

750 kr. gratis

Vi anbefaler disse bookmakers

Bet365

Bet365 er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med de højeste odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.