Partybets

Startede i 2006 som en udløber af Party Gaming, kort tid efter at de opkøbte bookmaker selskabet Gamebookers. Party Gaming står blandt andet også bag det meget kendte Party Poker.

Og i Marts 2011 fusionerede PartyGaming med Bwin, og i Januar 2012 er alle danske Bwin kunder overflyttet til Partybets.

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

91%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Gibraltar

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer m.fl.

Spiludbud

De har et rigtig godt og bredt udvalg af sportsgrene hos Partybets, fodbold, tennis, cykling, golf, amerikanske sportsgrene og vintersport.

De går også i dybden med mange af sportsgrenene. Og du kan også finde de fleste turneringer inden for golf, cykling tennis og meget mere.

Du kan også spille alle de gængse special bets på de forskellige sportsgrene, så som Halvleg/Fuldtid, Handikap, Asian og meget mere.

Så de repræsenterer et meget flot udvalg af det hele.

Odds

Deres odds kunne godt have været lidt bedre, deres tilbage betalings procent ligger på omkring de 91%, hvilket er i den lavere ende af markedet, men hvis du er til de amerikanske sportsgrene kommer procenten lidt højere op, på omkring de 95% hvilket må siges at være flot.

De er dog nogle af de første på markedet til at ligge deres odds ud, så hvis du er den første der fanger dem, kan du få nogle rigtig gode odds, inden de bliver reguleret sammen med resten af markedet.

Live betting

Udvalget her er også rigtig godt, du kan spille på næsten alt lige fra volleyball til dart, og der er også et rigtig stort udvalg at vælge i mellem special oddsene, så man heletiden har noget at spille på.

Så er man til livebetting er Partybets helt sikkert et besøg værd.

Hjemmeside

Hjemmesiden er rigtig flot lavet, den er nem at navigere og man kan hele tiden se sin kupon ude i højre side. De har også implementeret en rigtig god statistik sektion, så du kan få information om næsten alle kampene, hvis der skulle være noget at sætte fingeren på, så er det at den er lidt for direkte oversat nogle steder, så man godt kan blive lidt forvirrede, men alt i alt en virkelig flot hjemmeside som har det hele.

Ind- og udbetalinger

Man kan lave indbetalinger med alle de gængse former, som kreditkort, bankoverførsel, Neteller og Moneybookers, men du kan også bruge de lidt utraditionelle betalings metoder som ClickandBuy og eWire. Og uanset hvad du vælger er det ganske gratis at lave en indbetaling.

Ved udbetaling er der et mindre gebyr når man bruger Visa, check og bankoverførsel.

Men ellers yder de en rigtig god service her.

Support


Support afdelingen mangler lidt hos Partybets, de har dog en udførlig FAQ sektion, hvor man kan få oplysninger om næsten alt, men hvis du står at skal bruge her og nu hjælp er den eneste måde at kontakte dem på via e-mail.

Konklusion

Partybets er i det store hele en rigtig god bookmaker, med et bredt udvalg af spil og ligaer, oddsene ligger lidt i den lave ende af markedet og supporten er ikke helt så god som vi kunne have ønsket.

Men en stabil bookmaker med rigtig meget at spille på, især i livebetting sektionen, så overall en bookmaker at have med.

Brugernes vurdering

Reviewed by den

Vores vurdering

Giv os din vurdering
Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.