Mermaidbet

Mermaidbet blev started i 2012 af 269 danske pokerspillere som tilbage i 2005 havde startet websiden MermaidPoker som de havde stor success med. Og da markedet blev liberaliseret herhjemme, valgte de så også at satse på betting branchen, det var dog ingen simpel sag at starte en konkurrencedygtigt bookmaker, især ikke til os kræsne danskere. Så de valgte at indgå et samarbjede med den asiatiske bookmaker 10bet, der er kendt for høje odds, stort spiludvalg og mange af de populære “Asian handicaps”. MermaidBet har med samarbejdet formået, at være en af de absolut mest attraktive bookmakere i Danmark, med et attractiv bonus oveni.

Få 1500 kr gratis

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

92%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Malta

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer m.fl.

Spiludbud

Mermaidbet har odds på de fleste sportsgrene såsom Fodbold, Basketball, Amerikansk fodbold, Tennis, Baseball, Ishockey, Håndbold, Rugby, Golf, Motorløb, Dart, Cykling, Boksning, Cricket etc. Der er dog mest fokus på fodbold hvor de dækker de fleste ligaer verden over. Af odds udbudet finder du som regel alle de normale bets, samt et stort udbud af Asian Handicaps og over/under.

Odds

Mermaidbets samarbejdet med 10bet har givet dem en god base, da deres odds i de fleste tilfælde er bedre end konkurrenternes på det danske marked. De styrer dog også til en hvis grad deres odds selv, så det er ikke altid de samme odds som tilbydes hos 10bets. Justeringen bruges dog mest kun til at justere odds for de danske marked, så de kan tilbyde et endnu stærkere udbud med flere spilmuligheder.

Live betting

Hos Mermaidbet har de et rigtig stort udvalg af livebets, de dækker op til hundredsvis af events i weekenderne mens de resten af ugen altid har en 20-40 live kampe på programmet. Du kan spille på næsten alle former for bet lige fra 1x2, Asians, O/U, Antal mål, Draw-No-Bet, Begge Hold Scorer, Korrekt Score og O/U for hvert hold etc.

Hjemmeside

Mermaidbets hjemmeside er rigtig god, den er lige til at gå til og bruger samme software som, AllYouBet og 10bet. Deres hjemmeside er hurtig, sikker og overskuelig, og med en god navigation del, som inkluderer en god søgefunktion, dsom selv foreslår holdnavne. Den gemmer også de ligaer du sidst har vist interresse for, så du hurtigt kan finde dem igen.

Ind- og udbetalinger

Du kan bruge alle de gængse indbetalingsmuligheder såsom Visa, Masterkort, Netteller, bank overførsel m.v, ind og udbetalingerne sker hurtigt og der er ingen gebyrer forbundet med indbetalingerne hvilket er et stort plus.

Support

Man kan kun få support på Engelsk, hvilket måske kan afskrække nogen, men de kan dog konktaktes med både Live Chat og e-mail. Åbningstiderne er 10:00-00:00 i hverdagene og Lørdag og om søndagen nat  holder de åbent indtil kl. 02:00. Det kan dog tage op til 4 timer før du får svar på en e-mail i åbningstiden, og du vil blive besvaret fra domænet theplayerzone.com. Vil du have support med det samme skal du bare bruge deres Live Chat, hvilken også virker rigtig godt.

Konklusion

Mermaidbet er en meget alsidig bookmaker hvor du for rigtig høje odds, kæmpe udvalg af live kampe og masser af Asian handicap bets, hvis du bruger dem, de tilbyder også en rigtig god bonus som man ikke kan lade sig gå forbi, skal man sige lidt negativt om dem er det måske at du kun kan bruge Euro som indbetaling og at support delen kun er på engelsk selvom at den er meget effiktiv, men udover det er det en rigtig god bookmaker som er god at have i sin portfolie.

Brugernes vurdering

Reviewed by den

Vores vurdering

Giv os din vurdering
Startbonus

1500 kr. gratis

Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.