Jetbull

Jetbull er en forholdsvis ny bookmaker på det danske marked, de er ejet af et firma der hedder EveryMatrix, der under deres brandnavn OddsMatrix sælger white label løsninger til spiludbydere.

De er pt. Den eneste bookmaker i Danmark der kører med dette system og det ser ud til at fungere helt upåklageligt.

Få 1000 kr gratis

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

93%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

DK

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Neteller, Bank transfer, osv.

Spiludbud

Deres spiludbud ligger også i den gode ende, du kan spille på alt fra Hurling (Hvis du har hørt om det) til E-Sports, og selvfølgelig de gængse sportsgrene som tennis, fodbold og cykling osv.

De har valgt at ligge de fleste kræfter i fodbold udbuddet, hvor du her skal spille på kampe helt ned i de små ligaer.

Odds

Jetbull’s odds kan til tider godt være i den lave ende, da de er baseret på Oddsmatrix systemet. Den måde de sætter oddsene på er ved at monitorere markedet og sætte deres odds ud fra de andre udbydere, så de ikke skal bruge så mange resurser på in-house odds sættere, og det går desværre ud over tilbageprocenterne, men du får til tider stadig gode odds hos dem, så man behøver ikke at afskrive dem af den grund.

En anden måde de har valgt at gøre sig bemærket på og skille sig ud fra de andre bookmakers, er ved at løbende at tilbyde forskellige tilbud såsom, Kombispil bonus, Sports reload bonus, Sports bonus til mobilen og Cashback bonus osv. Der kommer hele tiden nye tiltag, så det er bare med at holde øje med deres hjemmeside.

Live betting

Deres Livescore er også rigtig fint, udbuddet er rigtig godt, du har dog ikke helt så mange odds muligheder som hos nogle af de større udbydere.

Den grafiske del fungere også helt ok, man skal bare lige vende sig til at tingene ser lidt anderledes ud end det man måske har været vant til fra sine andre udbydere, men det virker ganske godt.

Hjemmeside

Jetbull’s hjemmeside, fejler heller ikke noget, den har et godt design og den er rigtig let og overskuelig at gå i gang med og finde de kampe og informationer man leder efter.

Ind- og udbetalinger

Du kan du lave indbetaling på et hav af forskellige måder, alt fra Kredit kort (Visa, Master etc.) Neteller, skrill, Bank overførsel, ecoPays og meget mere, de mest gængse måder er helt gebyr frie.

Ved udbetalinger er de også rigtig hurtige, og du har du en dansk bankkonto med nemid tilknyttet, får du dine penge udbetalt den vej.

Support

Support delen fungere også rigtig godt, du kan enten live chatte med dem alle ugensdage fra 08:00 – 00:00, eller hvis du hellere vil sende dem en mail kan du også det på [email protected] og de vil besvare din mail hurtigst muligt og ikke senere end 24 timer efter.

Konklusion

Er du på jagt efter en ny bookmaker, med et stort spiludbud og mange bonus tilbud kan Jetbull sagtens være en løsning for dig, det der dog kan trække den lidt ned, er oddsMatrix softwaren der gør at oddsene ikke helt kan følge med de store bookmakere, og at spil udbuddet på de enkelte kampe også kan være lidt mindre, men ud over det er det en seriøs bookmaker, som man sagtens kan spille hos uden problemer.

Brugernes vurdering

Reviewed by den

Vores vurdering

Giv os din vurdering
Startbonus

1000 kr. gratis

Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.