Cashpoint

Cashpoint er en østrigsk bookmaker med base på Malta. De har været på markedet siden 1996 med butikker i Østrig, ligesom DanskeSpil har i de danske kiosker, de har også tilbudt online odds og casino på Cashpoint.com siden 2000.

Få 1000 kr gratis

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

92%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

Malta

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer m.fl.

Spiludbud

De tilbyder rigtig gode odds på de største fodboldligaer, med en lækker hjemmeside der viser odds på afsluttede kampe og servicerer danske kunder med dansk support. Du kan dog  maksimalt vinde 10.000 kr på spil, så hold dig indenfor de grænser.

Deres udvalg af sportsgrene er meget bredt og oftest helt ned til de mindste divisioner, også i de skandinaviske lande. Du finder altid nogle interessante odds selv ned i de små ligaer, deres odds markeder inkluderer oftest Halveg med flest mål, Første hold til at score, Halveg/Fuldtid og både 1X2 samt O/U for hver halveg.

Odds

Cashpoints odds varierer mellem 90-97% afhængigt af turneringens størrelse. De har klart de største odds på de store fodboldligaer, mens oddsne på de amerikanske sportsgrene faktisk ikke er specielt interessante (fx 91% på NHL playoffs). Men deres odds er acceptable og til tider over markeds niveau.

Live betting

Cashpoint har et rigtig godt udvalg når det gælder live betting. Du kan finde alle de populære kampe live med onkring 20-30 betting muligheder på hver, og du kan dog også finde kampe fra en lang række mindre turneringer. Odds er som regel omkring 91%, så acceptable.

Hjemmeside

Selvom Cashpoint er ny på det danske marked, er det en meget erfaren bookmaker med over 13 års erfaring på internettet. Hjemmesiden er hurtig og professionel i alle aspekter. Og som den eneste bookmaker på markedet, viser Cashpoint dig oddsne fra afsluttede kampe, hvis du f.eks vælger Superligaen vil du se de senest afsluttede kamp med odds, og selvfølgelig de kommende kampe med aktive odds.

Ind- og udbetalinger

Du kan betale med alle de mest gængse debit- og kreditkort, inklusiv VISA, Mastercard og Diners Club. Du kan også bruge Skrill, Neteller og bankoverførsler. Indbetalinger lander straks på din konto, mens udbetaling som regel bliver overført indenfor 24 timer.

Support

Support delen fungerer kun via e-mail på [email protected] (eller direkte på cashpoint.dk). Dette er den eneste mulige form for kontakt, men meget enkelt og effektivt. Deres medarbejdere er meget professionelle, selvom det dog kan tage lidt til før du får svar tilbage til at starte med.

Konklusion

Som nævnt er Cashpoint en meget erfaren bookmaker, med et stort spiludvalg og gode odds, du kan se oddsne på de afsluttede kampe, hvilket du normalt ikke kan andre steder og deres service er god, så her har du en bookmaker med lidt af det hele, plus de tilbyder en flot bonus til deres nye kunder.

Brugernes vurdering

Reviewed by den

Vores vurdering

Giv os din vurdering
Startbonus

1000 kr. gratis

Vi anbefaler disse bookmakers

LeoVegas

LeoVegas er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med rigtig gode odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.