Bet365

Bet 365 er et af verdens førende online spilleselskaber, hvor du kan spille på alt lige fra Champions League til 3. divisions fodbold, trav, tennis og amerikansk fodbold. Bet365 har 9 millioner tilfredse kunder i over 200 lande, giver nye spillere en velkomstbonus og tilbyder mange forskellige spilformer.

BET365 har hovedkvarter i Storbritannien og er landets 7. største privatejede selskab. De kører jævnligt med diverse bonuskoder, tilbudskoder, indbetalingsbonusser og startbonusser og forsøger hele tiden at gøre din betting mere spændende, bland andet ved at tilbyde live streams af diverse sportsgrene på deres hjemmeside.

Få 1000 kr gratis

Fordele og specifikationer

Tilbagebetalingsprocent

97%

Gratis Fedex

Handicapspil

Bonus

Beliggenhed

UK

Betaler til bank

Gebyr på kreditkort

0%

Singler

Højt på favorit/overraskelser

Betalingsmetode

Visa, Mastercard, Netteller, Bank transfer m.fl.

Spiludbud

Ud over de forskellige velkomstbonusser, kampagnekoder og bonuskoder tilbyder Bet365 forskellige specielle bonus tilbud. Det kan for eksempel være deres 100% Fodbold-akkumulator, hvor du kan få op til 100% ekstra oveni i din gevinst på de bedste europæiske ligaer og Champions League. Du skal blot placere en før-kamp akkumulator på tre eller flere kampe på tværs af de forskellige turneringer og hvis du vinder lægges den tilsvarende andel oveni dine returkøb.
Du kan også få dine penge tilbage, hvis den kamp du har spillet på ende målløs. Placerer du et væddemål på resultatet inden kampen starter returnere refunderer bet365 alle tabende væddemål.
Du kan også spille på første målscorer med trygheden om, at hvis din spiller scorer, uanset hvornår i kampen det er, vinder du stadig.
Det er blot nogle af de mange spændende måder at spille på hos Bet365 bonus.

Bet365 bonus er en stabil og god bookmaker, som dækker langt de fleste sportsgrene og alle de største turneringer i hele verden med spændende spil og gode odds.

Odds

Bet365 bonus har rigtig gode odds og ligger også i den gode ende når det kommer til tilbagebetalinger, hvor de ligger omkring 93% på de store europæiske ligaer og hele 97% på deres asiatiske handikapserier. Derudover har Bet365 for vane, at være stabile med deres odds, som ofte er tidligt ude og sjældent ændres, hvilket viser kvaliteten af deres odds sættere, som må betegnes som meget høj.

Live betting

For at øge liveoddsspændingen sender bet365 over 50.000 begivenheder direkte til din PC om året - så du kan spille mens det sker. Højdepunkter inkluderer Masterturneringer i tennis og kampe fra nogle af verdens bedste nationale fodboldligaer.

De har også specielle live streaming bonusser såsom Euro Soccer Bonus og Bore Draw Offer som gør det endnu mere spændende.

Det er meget overskueligt og lige til at gå til, med live kommentator på mange af kampene, så det er sjovt at prøve.

Specielle bonus tilbud

100% Fodbold-akkumulator

bet365s Euro fodbold-tilbud gælder for Europas bedste hjemlige ligaer sammen med gruppespillet og knald-eller-fald-kampe fra Champions League. Du kan få op til 100% ekstra, hvis du placerer akkumulatorer på Premier League, Serie A, La Liga, Bundesligaen eller Champions League. Placér en før-kamp-akkumulator hos bet365 på tre eller flere valg på markederne Fuldtid - Resultat eller Resultat/Begge hold scorer, hvor du kombinerer hold fra ovenstående turneringer, og hvis du vinder, lægges den tilsvarende ekstra andel oveni dine returbeløb.

Målløst - pengene tilbage

Lad ikke en 0-0-kamp ødelægge dit humør igen, med bet365's fantastiske tilbud, 'Målløst - pengene tilbage'.

Placer et væddemål før kampen på Korrekt Score, Halvleg/fuld tid eller Scorecast på ENHVER fodboldkamp - slutter kampen 0-0, så refunderer bet365 alle tabende væddemål på disse markeder!

En målløs uafgjort vil aldrig være det værste resultat hos bet365.

Første målscorer - Vinder/plads

Lav et V/P-væddemål på første målscorer hos bet365 i en hvilken som helst kamp og stol trygt på, at hvis din spiller scorer, uanset hvornår i kampen, vinder du stadig hos bet365. Vinder/plads-væddemål afgøres nu til 1/3 odds for vilkårligt mål i ordinær spilletid.

Det er bare nogle af de mange spændende tilbud som gør det lidt sjovere at spille hos bet365 og så selvfølgelig fordi at hos bet365 har de Garanteret Bedste Odds på alle greyhound- og hestevæddeløb - hver dag! Spil dit valg til det angivne odds - og er SP større, betaler bet365 dig det højere odds!

Hjemmeside

De har lige fået opdateret deres hjemmeside 2011, og sidens layout er nem at navigere og meget overskuelig, samt har et flot og enkelt design.

Der er ikke meget at sætte sin finger på her, der er alt det der skal være og især deres statistik sektion er rigtig god, og du behøves ikke at være kunde hos dem for at kunne bruge den.

Ind- og udbetalinger

Hos bet365 kan du lave indbetalinger på over 15 forskellige måder, som inkluderer både kreditkort, Neteller, Click 2 pay, bank overførsel og checks, for at nævne de mest almindelige.
Udbetalingerne hos Bet365 er sker både hurtigt og nemt og er, i modsætning til mange andre bettingsites, stort set gebyrfri.  Udbetalingerne er som regel til rådighed på din konto dagen efter gevinsten og du kan tilmelde dig automatisk udbetaling hver 28. dag, hvilket kan spare dig for 105 kr. som det ellers koster hvis du vil lave flere udbetalinger.

Support

Skulle du opleve problemer med enten spil, ind-udbetalinger eller andet, så sidder der medarbejdere klar i supporten 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen til at hjælpe. Opkaldet er gratis på telefonnummer +800 12 365 365 og alle medarbejdere taler selvfølgelig dansk. Der er også mulighed for at få hurtigt svar på eventuelle spørgsmål på deres hjemmeside, som er nem at navigere på og blandt andet indeholder en rigtig god statistik sektion, som du ikke behøves være kunde for at bruge.

Konklusion

Hvis man søger en stabil bookmaker, hvor man kan spille på næsten alt, samt alle mulige forskellige special spil, så er bet365 et rigtig godt valg. Deres odds er også i blandt markedets bedste og derfor rigtig konkurrence dygtige, deres hjemmeside fungere rigtig godt og nem at navigere, og alt support findes også på dansk. Der kan forekomme nogle limits for bestemte spillere, men bet365 er en rigtig god bookmaker som også tilbyder nogle flotte bonusser til deres spillere, så helt sikkert et godt valg.

Brugernes vurdering

Reviewed by onlinebookmakers den

Vores vurdering

Giv os din vurdering
Startbonus

1000 kr. gratis

Vi anbefaler disse bookmakers

Bet365

Bet365 er en rigtig god bookmaker, som varmt kan anbefales, med de højeste odds.

888.dk

888 er en kanon bookmaker, med et rigtig stort spiludvalg og gode odds.

Unibet

Unibet er en rigtig god bookmaker som har det hele, og servicen er helt i top.

Nordicbet

Nordicbet er en af de rigtig gode bookmakers med odds og service i højsæde.